in

Demi Lovato se verila nakon 5 meseci veze

Demi Lovato i glumac Max Ehrich verili su se, nakon godinu dana zabavljanja.

Pevačica je na Instagramu objavila fotografije veridbe koja se dogodila na plaži, kao i verenički prsten koji joj je glumac poklonio.

„Kad sam bila mala devojčica, moj pravi otac me je zvao malenom partnerkom – nešto što možda čudno zvuči bez njegovog južnjačkog akcenta, ali je meni zvučalo sasvim logično. Danas ta reč ponovo ima smisla, ali od danas sam zvanično nečiji partner,“ počela je.

„Max, volim te od trenutka kada sam te upoznala. Taj osećaj ne mogu da opišem nekome ko ga nije iskusio, ali srećom si osećao isto… Nisam se osetila bezuslovno voljenom, sa svim manama,“ nastavila je.

„Nikada me ne prisiljavaš da budem bilo šta sem JA. Znam da želiš da budem najbolja verzija sebe, zbog toga prihvatam da budem sa tobom u braku. Volim te više nego što u opisu mogu da napišem i uzbuđena sam što počinjem život i porodicu sa tobom. Volim te zauvek, bebo moja. Moj partner. Nazdravljam našoj budućnosti,“ završila je.

Gotovo istvoremeno, i Max je na svom profilu objavio identične fotografije i ljubavnu poruku svojoj dragoj.

„Ti si svaka ljubavna numera, svaki film, svaki stih, svaka pesma, sve o čemu sam ikada sanjao i više od toga i moj životni partner. Rečima ne mogu da opišem koliko te bezgranično volim,“ između ostalog je napisao.

Spekulacije o VEZI Demi i Maxa počele su 11. marta, kada je glumac objavio video na kome peva, a pevačica mu je ostavila komentar „za moje srce.“ Max joj je odgovorio emojijima srca i beskonačnosti.

Dve nedelje kasnije, Lovato mu je ostavila flert poruku ispod fotografije na kojoj Ehrich ne nosi majicu.

U aprilu, na internetu su se pojavile informacije da se pevačica verila nakon veze koja ne traje ni mesec dana. Ipak, anonimni izvori bliski Demi ovo su demantovali tada.

„Glasine o veridbi nisu tačne. Veza je još uvek mlada, a Demi i Max uživaju upoznajući jedno drugo,“ priča izvor.

To što nisu vereni, ne znači da im je veza u krizi – baš suprotno.

„Max je baš zaljubljen u Demi i potpuno je opčinjen njom,“ dodao je drugi izvor. „On se već uselio u njen stan i sve ide baš dobro. Stalno se šali i smeju po čitav dan, zabavljaju jedno drugo,“ dodao je izvor.

1 komentar

Napiši nam šta misliš

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *