Demi Lovato i Selena Gomez su se izbegavale tokom dobrotvorne akcije

Ko još ne voli kada vidimo bivše Disney zvezde na jednom mestu? Ovog vikenda se desilo malo okupljanje tokom humanitarne akcije, čiji cilj je imao prikupljanje stredstava za sve koji su ostali bez kuća nakon nedavnih uragana na Perto Riku. Selena Gomez, Vanessa Hudgens i Demi Lovato su bile samo neke od zvezda koje su učestvovale u ovoj akciji, međutim samo Sel i Vanessa su imali malo Disney okupljanje.

Naime, već godinama se priča o lošim odnosima između Selene Gomez i Demi Lovato. Mlade zvezde u poslednje vreme insistiraju na tome da među njima više ne postoje nikakve razmerice, ali kako ih fanovi ni u jednom trenutku nisu videli zajedno tokom ove akcije, iako su bili u istoj prostoriji, mnogi se pitaju da li je to zaista tako.

Demin zadatak je bio da zabavlja publiku. Izgledala je kao boginja dok je pevala Hallelujah, a Sel je bila pravi mali anđeo dok je telefonom razgovarala sa svima koji su želeli da doniraju novac za ugrožene. Selenatori i Lovatici su čitavo veče čekali trenutak kada će videti Selenu i Demi u istom kadru, a potom danima pretraživali internet kako bi pronašli zajedničku fotografiju. Međutim, kako ni su pronašli ni jedan dokaz da su se to veče videle i razgovarale, odmah se pojavila teorija da ove zvezde i dalje ne žele da budu u istom društvu.

Ali ne smemo  da zaboravimo da su se Sel i Demi možda pozdravile i popričale u bekstejdžu, van kamera i očiju javnosti, a da o tome niko ništa ne zna. Zbog toga, ne treba uvek trčati pred rudu.

Šta vi mislite, da li su Sel i Demi i dalje u lošim odnosima ili im verujete kada kažu da je sve u redu?

E-mail je možda passe, ali o našim pričama možeš da pričaš i na TikToku. Prijavi se.

Prijavi se

Ne sećaš se lozinke?

Ne sećaš se lozinke?

Unesi informacije o nalogu i poslaćemo ti link za resetovanje lozinke na email.

Link za promenu lozinke je istekao

Prijava

Polisa privatnosti

To use social login you have to agree with the storage and handling of your data by this website.

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.