in

LOVE!LOVE!

Da li Olivia Rodrigo peva o ljubavnom trouglu? Upleteni su i Joshua Basett i Sabrina Carpenter

Ako se dublje zagrebe u tekst pesme, mogu se naći spone sa dešavanjima iz pravog života

Prvi singl Olivie Rodrigo možda govori o pravom ljubavnom trouglu: fanovi su počeli da nagađaju da je pesma o Joshua Bassettu i Sabrini Carpenter.

Iako zajedno igraju u seriji High School Musical, Rodrigo i Bassett nikada nisu potvrdili ljubavnu vezu van ekrana. Fanovi veruju da je par ranije bio zajedno, pre nego što je raskinuo prošle godine. Rodrigo je u avgustu objavio TikTok o „neuspelim vezama“.

Ako se dublje zagrebe u tekst pesme, mogu se naći spone sa dešavanjima iz pravog života.

„Prošle nedelje sam dobila vozačku dozvolu / Baš kao što smo uvek razgovarali / Bio toliko uzbuđen zbog mene / jer napokon vozim do tvoje kuće.“

U videu, koji se sada našao opet na društvenim mrežama, Olivia je otkrila da ju je Bassett prvi put vozila sa Bassettom i da će to pamtiti do kraja života.

U drugoj stofi Olivia peva: „A verovatno si sa tom plavokosom devojkom / koja me je uvek terala da sumnjam / Ona je toliko starija od mene / Ona je sve zbog čega sam nesigurna“.

Fanovi misle da je plavokosa devojka Sabrina Carpenter, jer su Joshua i Sabrina nedavno zajedno postavili TikTok video snimke, a Sabrina (21) je plavuša i četiri godine starija od Olivije (17).

U refrenu, Olivia peva: „Izgleda da nisi mislio ono što si napisao u pesmi / Rekao si mi zauvek, a sada sama vozim tvojom ulicom“.

S obzirom na to da je Joshua takođe kantautor, fanovi misle da je ova pesma potvrda da je „vozačka dozvola“ u vezi sa Joshuaom. Fanovi misle da su njegove pesme Anyone Else i Common Sense o Oliviji.