Da li Olivia Rodrigo peva o ljubavnom trouglu? Upleteni su i Joshua Basett i Sabrina Carpenter

Prvi singl Olivie Rodrigo možda govori o pravom ljubavnom trouglu: fanovi su počeli da nagađaju da je pesma o Joshua Bassettu i Sabrini Carpenter.

Iako zajedno igraju u seriji High School Musical, Rodrigo i Bassett nikada nisu potvrdili ljubavnu vezu van ekrana. Fanovi veruju da je par ranije bio zajedno, pre nego što je raskinuo prošle godine. Rodrigo je u avgustu objavio TikTok o „neuspelim vezama“.

Ako se dublje zagrebe u tekst pesme, mogu se naći spone sa dešavanjima iz pravog života.

„Prošle nedelje sam dobila vozačku dozvolu / Baš kao što smo uvek razgovarali / Bio toliko uzbuđen zbog mene / jer napokon vozim do tvoje kuće.“

U videu, koji se sada našao opet na društvenim mrežama, Olivia je otkrila da ju je Bassett prvi put vozila sa Bassettom i da će to pamtiti do kraja života.

U drugoj stofi Olivia peva: „A verovatno si sa tom plavokosom devojkom / koja me je uvek terala da sumnjam / Ona je toliko starija od mene / Ona je sve zbog čega sam nesigurna“.

Fanovi misle da je plavokosa devojka Sabrina Carpenter, jer su Joshua i Sabrina nedavno zajedno postavili TikTok video snimke, a Sabrina (21) je plavuša i četiri godine starija od Olivije (17).

U refrenu, Olivia peva: „Izgleda da nisi mislio ono što si napisao u pesmi / Rekao si mi zauvek, a sada sama vozim tvojom ulicom“.

S obzirom na to da je Joshua takođe kantautor, fanovi misle da je ova pesma potvrda da je „vozačka dozvola“ u vezi sa Joshuaom. Fanovi misle da su njegove pesme Anyone Else i Common Sense o Oliviji.

E-mail je možda passe, ali o našim pričama možeš da pričaš i na TikToku. Prijavi se.

Prijavi se

Ne sećaš se lozinke?

Ne sećaš se lozinke?

Unesi informacije o nalogu i poslaćemo ti link za resetovanje lozinke na email.

Link za promenu lozinke je istekao

Prijava

Polisa privatnosti

To use social login you have to agree with the storage and handling of your data by this website.

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.