Charli D’Amelio izgubila pola miliona pratilaca zbog bahatosti: Ona i Dixie na udaru javnosti

Prva epizoda emisije Dinner With The D’Amelios objavljena je u ponedeljak, a već izaziva kontroverze.

Prvi gost porodice bio je James Charles, ali gledaoce je šokiralo bahato ponašanje Charli i Dixie D’Amelio, o kome se priča.

Privatni kuvar Aaron May spremio im je veliku porciju paelje, a Dixie je sve vreme bila zgrožena ovim jelom, posebno kada je videla da u njemu ima puža. Probala ga je, a potom se okrenula i činilo se kao da će povratiti.

Iako ju je otac Marc upozorio da preteruje, ona je nastavila sa ovim ponašanjem, pa je napustila večeru ne bi li otišla da povraća, na šta je njena mama Heidi uzvratila da je to „tipična Dixie“.

Kad se vratila za sto, Dixie je objasnila da je jelo bilo dobro „sem slanog dela“ dodavši da ima ukus kao piletina, ali da kada je probala slani deo, slošilo joj se. Potom se okrenula kuvaru Aaronu, pitavši ga: „Imate i vi dete, šta ste mislili da će se dogoditi?“ pravdajući svoju reakciju.

Da je razmažena pokazala je i Charli, koja je za večerom kmečala kako još uvek nije dobila 100 miliona pratilaca na TikToku. Iako ju je James upitao da li joj 95 miliona nije bilo dovoljno, uzvratila je da voli okrugle brojeve.

Nakon ove izjave, broj pratilaca krenuo je da opada, pa je do sada izgubila preko pola miliona.

Videvši komentare na internetu, oglasila se Dixie, koja je izjavila da je „zahvalna zbog svega što joj se pruža“ i da je njen komentar „izvučen iz konteksta“, te da nikada ne bi nikoga uvredila. Mhm.

E-mail je možda passe, ali o našim pričama možeš da pričaš i na TikToku. Prijavi se.

Prijavi se

Ne sećaš se lozinke?

Ne sećaš se lozinke?

Unesi informacije o nalogu i poslaćemo ti link za resetovanje lozinke na email.

Link za promenu lozinke je istekao

Prijava

Polisa privatnosti

To use social login you have to agree with the storage and handling of your data by this website.

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.