in

WTFWTF LOLLOL OMGOMG WINWIN CryCry

Cardi B je deo mafijaškog klana: reper izneo optužbe na sudu

Reper Tekashi 6ix9ine svedočio je na sudu da je  članica mafijaškog klana Nine Trey Gangsta Bloods, u pokušaju da spasi sebe.

23-godišnji reper, čije je pravo ime Daniel Hernandez, pokušava da spasi sebe na sudu, pa tako „otkucava“ sve one koji su zajedno sa njim bili članovi mafijaškog klana.

„Moji prijatelji iz klana su mi pomagali da promovišem muziku i to je palilo. Ljudima se to dopalo,“ rekao je on i objasnio da je znao ko je ona.

„Znao sam da je ona član klana – samo nisam obraćao pažnju na to,“ istakao je on i potom dodao da nije kopirao njenu šemu za uspeh tako što je članove klana stavljao u spotove.

Pored Cardi, poimence je prozvao i Jima Jonesa, nazvašvi ga članom klana i reperom u penziji. Jones je u novembru prošle godine rekao da Tekashi nikada nije bio član njegove bande. „Nije član bande, niti je ikada bio. Neko će ga srediti jer priča gluposti,“ izjavio je tada.

Atlantic records, izdavačka kuća Cardi B, demantovala je da je reperka članica mafijaškog klana. Ona je u intervjuu za GQ prošle godine pričala da je nakratko bila deo ove priče kao tinejdžerka.

Pretplati se na naš YouTube kanal
Zaprati nas na Instagramu za još vesti