Brojke ne lažu: Verovali ili ne BTS najveće fanove ima u Srbiji

BTS je već par puta iskazao svoje poštovanje prema balkanskim državama (kada je njihov osvnivač priznao da sluša našu muziku i kada se jako popularan lik iz naše kulture pojavio u njihovom spotu), a naš ARMY im nije ostao dužan. Prema najnovijoj statistici BTS najveće i najvernije fanove ima upravo ovde u Srbiji.

Naime, u toku je glasanje za iHeartRadio Awards gde su BTS i ARMY nominovani za najbolji fandom. Očekivano, BTS je sakupio daleko najviše glasova, preko 70 miliona, dok drugoplasirani EXO ima preko 40 miliona, a trećeplasirani Fifth Harmony nemaju ni 3 miliona glasova. Ipak, ono što nas je sve iznenadilo, jeste statistika koja pokazuje koje zemlje su najviše glasale. A verovali ili ne Srbija se nalazi na visokom 8. mestu.

Ispred nas se nalaze Južna Koreja, SAD, Brazil, Filipini, Indonezija, Indija i UK. A kako sve ove države imaju daleko veći broj stanovnika od naše male Srbije, rekli bismo da oni imaju i mnogo više fanova koji vole i bodre BTS nego mi. Međutim to onda znači i da je jedan srpski fan poslao daleko više glasova nego bilo koj drugi fan iz drugih krajeva sveta.

Srbija je takođe i tek jedna od dve evropske države koja se našla u Top 10 zemalja koje su najviše glasale za BTS (druga je UK koja je odmah iznad nas na listi), pa ćemo se usuditi da kažemo da će BTS zaista napraviti veliku grešku ako nas zaobiđu na prvoj evropskoj turneji.

E-mail je možda passe, ali o našim pričama možeš da pričaš i na TikToku. Prijavi se.

Prijavi se

Ne sećaš se lozinke?

Ne sećaš se lozinke?

Unesi informacije o nalogu i poslaćemo ti link za resetovanje lozinke na email.

Link za promenu lozinke je istekao

Prijava

Polisa privatnosti

To use social login you have to agree with the storage and handling of your data by this website.

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.