in

Britney Spears konačno pred sudom: Dobila dozvolu da svedoči u svoje ime

Advokat Britney Spears, Samuel D. Ingam III, rekao je kako ga je pevačica zamolila da od suda zatraži statusno saslušanje na kom će ona moći da se obrati direktno sudu u vezi starateljstva.

Sud je konačno procenio da je pevačica Britney Spears spremna da govori u svoje ime.

Naime, njen advokat Samuel D. Ingam III rekao je kako ga je Britney zamolila da od suda zatraži statusno saslušanje na kom će ona moći da se obrati direktno sudu. Advokat nije otkrio o čemu bi pevačica tačno želela da govori na sudu, ali je rekao da se radi o statusu starateljstva.

Sudija Brenda Penny odobrila je molbu i saslušanje zakazala za 23.jun.

Britney je od 2008. godine pod nadzorom staratelja i izrazito se protivi da njen otac Džejmi Spears bude staratelj njenih poslova i finansija. Džejmi je ranije odstupio sa te pozicije zbog zdravstvenih problema.

Spears trenutno komunicira sa fanovima putem društvenih mreža gde objavljuje zanimljive snimke sa dugim postovima. Tako im se i nedavno obratila i odgovorila na pitanje „Jesi li dobro“, koje joj se često postavlja.

„Da, potpuno sam dobro. Izuzetno sam srećna, imam predivan dom i decu“, pokušala je da objasni svojim fanovima pop princeza.

„Trenutno sam na pauzi i uživam“, dodala je 39-godišnja zvezda.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *