Britney Spears neće nastupati sve dok joj je otac staratelj

Britney Spears ima strah od oca i neće nastaviti sa karijerom, sve dok je on kontroliše, izjavio je njen advokat na sudu, na saslušanju održanom 10. novembra 2020. godine.

Samuel D. Ingham III, pevačicin pravni zastupnik, izneo je zahtev da se ocu Jamiju Spearsu oduzme starateljstvo nad pevačicom i njenim poslovima, te da se ta prava prenesu u ruke nezavisne agencije.

Sudija Vrhovnog suda u Los Anđelesu Brenda Penny odbila je ovaj zahtev, ali je navela da će razmotriti sve buduće zahteve i žalbe, koje će Britney podneti.

„Moja klijentkinja me je obavestila da se boji svog oca. Ona neće nastupati, sve dok je za njenu karijeru zadužen njen otac,“ rekao je Ingham sudiji.

Advokat pevačicinog oca, Vivian Lee Thoreen, istakla je da je on zaslužan za finansijski oporavak pevačice, čije je bogatstvo procenjeno na 60 miliona dolara, dodajući da bi Britney bila oštećena ukoliko on ne bi upravljano njenim životom.

PROČITAJ I: Sve o pokretu #FreeBritney

Ipak, sudija je odobrila da poverenička kompanija Bessemer Trust u budućnosti nadgleda pevačicine finansije, zajedno sa njenim ocem.

Saslušanju je prisustovala i pevačicina majka Lynne Spears, koja je izjavila da je vreme da se njen bivši suprug ukloni sa mesta staratelja, te da stvari počnu iz početka.

Britney Spears nikada javno nije govorila o starateljstvu, pod koje je stavljena 2008. godine, ali je na prethodnim saslušanjima istakla da je svesna da joj je ono spasilo karijeru i život tada. Ipak, sada želi određenu vrstu nezavisnosti, s obzirom na to da je njen otac ne obaveštava niti uključuje u bilo kakve odluke.

Sasvim paradoksalno, juče je najavljena i nova pesma pevačice: numera Swimming in the Stars, biće objavljena na gramofonskoj ploči 15. januara, a jasno je da Britney ovo nije odobrila, s obzirom na izjavu da odbija da radi dok otac komanduje karijerom.

E-mail je možda passe, ali o našim pričama možeš da pričaš i na TikToku. Prijavi se.

Prijavi se

Ne sećaš se lozinke?

Ne sećaš se lozinke?

Unesi informacije o nalogu i poslaćemo ti link za resetovanje lozinke na email.

Link za promenu lozinke je istekao

Prijava

Polisa privatnosti

To use social login you have to agree with the storage and handling of your data by this website.

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.