in

GrrrGrrr LOVE!LOVE! SlatkoSlatko LOLLOL OMGOMG WINWIN CryCry

Billie Eilish otkrila razlog zbog kog stalno nosi široku garderobu

 je dominantna ličnost u muzici današnjice, ali čini se da mnogo ljudi, sem sjajnih pesama, obraća pažnju i na njeno oblačenje.

Otkako se pojavila, vlasnica nekih od najvećih hitova godine nosi široku garderobu, što je postao njen zaštitni znak.

Pevačica je ranije rekla da široku garderobu nosi kako bi izbegla objektivizaciju tela, što je čest slučaj sa devojkama u muzičkoj industriji. Ipak, čini se da ovo nije pravi razlog za njen jedinstveni modni izraz.

U intervjuu sa Gayle King na američkoj televiziji CBS, Billie je priznala da je počela da skriva telo sa 14 godina, kada je kao i većina tinejdžera, počela da upoznaje samu sebe.

View this post on Instagram

A post shared by BILLIE EILISH (@billieeilish) on

„Moje telo i ja imamo otrovnu vezu, kakvu ne možete da zamislite. Način na koji se oblačim malo je poboljašlo naš odnos,“ ispričala je ona i objasnila:

„Sada više ne mislim da je moje telo ružno i da ne želim da ga gledam. Shvatila sam da nosim samo ono u čemu se osećam komotno. I ne mislim na fizički komfor, već mentalni.“

Iako obožava svoj stil, Billie je istakla da će u budućnosti možda početi da se drugačije oblači, posebno kada napuni 18 godina (što je 18. decembra ove godine). Šta god da obuče, nama je ona sjajna!

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

komentara