in

LOVE!LOVE!

Beyonce potpisala multimilionski ugovor sa Adidasom

Kako je Adidas potvrdio četvrtog aprila, pored Kanye Westa i Pharallela, ova velika kompanija započela je saradnju sa Beyonce.

Zahvaljujući multimilionskom ugovoru koji su potpisali sa zvezdom, svet će imati prilike da nosi kreacije ove rnb pevačice, a sudeći prema komentarima ljudi iz kompanije, ali i same zvezde, svet će biti oduševljen!

Ovo je saradnja mog života“ , izjavila je Beyonce na konferenciji za medije. „Adidas je imao neverovatno puno uspeha u pomeranju granica kada je u pitanju kreativni proces i stvaranje određenih komada. I ja i ova kompanija delimo filozofiju koja kreativnost, lični razvoj i rast, ali i društvenu odgovornost stavlja na prvo mesto. Radujem se što ću imati prilike da Ivy Park dovedem na jedan globalan nivo!“

Modna linija pevačice – Ivy Park – predstavljena je 2014. godine u saradnji sa TopShopom, ali je u Americi uspela da zaživi tek dve godine kasnije. Brend će sada dobiti „novo ruho“ zahvaljujući Adidasu.

Kao jedni od vodećih kompanija za proizvodnju sportske garderobe, trudimo se da uvek pomeramo granice našim otvorenim umom i pristupom. Beyonce je legendarni kreator, ali isto tako i dokazani lider u svetu showbiznisa, a zajedno verujemo da imamo moć da osnažimo i inspirišemo sledeću generaciju kreatora“ , izjavio je Eric Liedtke, jedan od kreativnih direktora kompanije.

Komentari

One Ping

  1. Pingback:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

komentara

Skandal u porodici Kardashian: Kendall bila sa dečkom Kylie Jenner?!

Nova muzika stiže: Dua Lipa završava album