Foto: Instagram
in ,

Bella Thorne zaradila milion dolara za dan na sajtu OnlyFans

Nekadašnja Disney zvezda izražava se kroz ovaj vid umetnosti

Foto: Instagram

Pre tačno godinu dana, Bella Thorne je iznenadila javnost, objavivši da je ušla u vode filmova za odrasle.

Ona je za jedan sajt, koji nudi filmove eksplicitnog sadržaja, snimila i režirala ostvarenje Ona i on, koji je smešten u serijal „vizionarskih reditelja“.

Bella je tada rekla da je isprva želela da napravi božićni horor film, ali da se umesto toga odlučila da snimi „divan, eteričan film“.

„Ljudi se plaše da naprave ovakav film kada je u pitanju odnos dominacije i submisivnosti između muškarca i žene i kako takav odnos može vrlo brzo da se pokvari“, rekla je Bella.

Čini se da je ovo bio samo početak njenih novih avantura – sada je otvorila profil na sajtu OnlyFans, poznatom po tome da nudi mogućnost da se novčano pretplatite na sadržaj omiljene poznate ličnosti, koji je uglavnom – eksplicitan.

Foto: Instagram

Za samo dan, Bella je inkasirala milion dolara preko ovog sajta i na taj način postala prvi kreator kome je to pošlo za rukom.

Da biste se pretplati na njen kanal, potrebno je da imate 20 dolara na računu za mesečnu pretplatu, a pretpotstavka je da će Bella, pored snimaka iz života, deliti i neke od filmova koje sama snima, ali koji su umetničke forme.

1 komentar

Napiši nam šta misliš

One Ping

  1. Pingback:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *