in

WTFWTF LOVE!LOVE! SlatkoSlatko LOLLOL OMGOMG WINWIN CryCry

Ariana Grande pokazala prirodnu kosu, mama joj poručila da je lepa svakako

To što su naše omiljene zvezde u karantinu, ne znači da nas ne iznenađuju svakog dana na različite načine.  je rešila da to učini – frizurom.

S obzirom na to da nema nastupe, niti snimanja, mlada pevačica odlučila je da nam pokaže kako izgleda njena prava kosa, bez perika, umetaka i farbanja, pa je na društvenim mrežama objavila fotografiju koja nas je ostavila bez teksta.

Naime, Ari ima kovrdžavu, tamnu kosu, a na fotografiji koju je objavila nema ni traga ni glasa od konjskog repa i duge, ravne kose, po kojoj je znamo.

Na twitteru se ispod fotografije odmah oglasila njena mama, koja je naravno oduševljena ćerkinim izgledom.

„Tvoja prirodna kosa, odnosno kovrže je svet za sebe… izvanredna lepota, to si ti, i spolja i iznutra… sa dodacima ili prirodna, volim te,“ napisala je Joan Grande ispod objave.

I fanovima se dopao ovaj izgled Ariane, pa su u komentarima bili najglasniji oni koji kažu da u narednoj eri treba da fura kovrdže.

Sve frizure Ariane Grande

Ari je tokom godina često menjala frizuru. Iako je sve počelo sa kovrdžama, tokom snimanje serije Victorious imala je ravnu, crvenu kosu, ali se sve to promenilo sa uzletom muzičke karijere. U galeriji u nastavku pogledajte transformaciju njenih frizura kroz godine.

Prethodna1 od 17

loading...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *