in ,

Ariana Grande o saradnji sa Gagom: Prijao mi je povratak u „čist pop“

Ariana Grande gošća je na numeri Lady Gaga, Rain on Me, a ova savršena pop pesma već beleži uspehe na listama.

Iako je na prethodnim albumima pobegla od pop zvuka, Ari je u novom intervjuu otkrila koliko joj je prijao povratak u ove vode.

„Bilo mi je baš zabavno da opet pravim brzu pesmu koja je čist pop, jer mislim da je prošlo dosta vremena od kad sam radila nešto pop,“ rekla je Grande za Apple Music,

„Posebno je interesantno to što ja jesam pop osoba, ali svi znaju da već neko vreme imam taj osećaj da treba da pravim muziku inspirisanu R&B zvukom.“

„Ipak, prijalo mi je, bilo je zabavno da zagazim u Gagin svet,“ dodala je.

„Pričate svoju priču, pravite svoju muziku, radite svoju stvar i onda vam se javi umetnica kakva je Lady Gaga, koja ima fenomenalan pogled na svet i šalje glasnu poruku i onda joj se u potpunosti predate,“ nastavila je Ari.

„Rekla sam joj da sam spremna na sve, pomoći ću joj da ispriča njenu priču, a istovremeno ću izraziti deo moje kroz njenu stvar. Hvala joj što me je pozvala,“ ispričala je Ari.

PRESLUŠAJ: Ceo album Chromatica

„Sa njom mi je bilo lako da izađem iz onoga što sam ja. Video je baš u njenom stilu i skroz je. zabavan, baš sam se zabavila. Razmišljala sam kako se nikad nisam tako oblačila, ali da se odlično provodim,“ podelila je Ari utiske.

1 komentar

Napiši nam šta misliš

One Ping

  1. Pingback:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *