in

LOVE!LOVE! OMGOMG SlatkoSlatko WINWIN CryCry LOLLOL WTFWTF

Sve što znamo o novom albumu Ariane Grande, AG6

Evo i imena pesama

Ariana Grande jedna je od mladih pevačica koja sa uspehom balansira između pravljenja jednokratnih hitova i pesama za sva vremena, sve zahvaljujući tome što je konstantno u studiju.

Pored toga što sama stalno kači fotografije iz studija, strani mediji ovih dana pišu da je pevačica registrovala osam novih pesama.

Pesme koje je Ari napisala i zaštitila su My Hair, Bad to Love, Butterfly, Slide, 32 (Interlude), Nasty, Love Boy i Skip.

Ranije su mediji već pisali da je numeru My Hair napisala sa drugaricom Victoriom Monet, ali i sa Taylom Parx i Tommyjem Brownom, sa kojima je radila na albumu Thank u, next.

Ari je 15. septembra okačila i mali deo nove pesme na twitter, a uz video je napisala „brb“ odnosno – brzo se vraćam.

Da li će na albumu biti dueta?

Spekuliše se i da je numeru Skip napisala zajedno sa The Weekndom, sa kojim je već radila na pesmi Love Me Harder, pa fanovi pretpostavljaju da će on biti i gost na ovoj pesmi.

Glasine su i da će Doja Cat gostovati na pesmi Love Boy, ali to još uvek nije potvrđeno.

Kakve će biti nove pesme Ariane Grande?

Ako je suditi po prvim imenima saradnika, pretpostavlja se da će Ari nastaviti da snima r&b numere. Ipak, ne treba da čudi ukoliko se na albumu nađe i neka pop pesma, s obzirom na to da je Grande gostovala na numeri Lady Gage Rain on Me, kada je izjavila da joj je prijao povratak u pop vode.

„Posebno je interesantno to što ja jesam pop osoba, ali svi znaju da već neko vreme imam taj osećaj da treba da pravim muziku inspirisanu R&B zvukom,“ rekla je Ari.

Kada će izaći novi album Ariane Grande?

Ni za ovo nemamo tačne informacije. Ono što znamo jeste da Ariana konstantano snima nove pesme, radi na muzici, piše i producira. Setimo se da je album Thank U, Next izbacila samo nekoliko meseci posle albuma sweetener, nakon čega je imala veliku svetsku turneju. Zato pretpostavljamo da AG6 nećemo slušati pre 2021. godine.