Advokat i menadžer Britney Spears dali otkaz u pokušaju da se distanciraju od starateljstva, oglasila se i majka

Svedočenje Britney Spears o zlostavljanju kroz koje prolazi već godinama zbog starateljstva u kome se nalazi, prodrmalo je svet, ali i sve one koji su upleteni.

Situacija se razvija brzinom svetlosti, a nove informacije stižu iz dana u dan. Čini se da svi pokušavaju da se operu ili izvuku iz starateljstva na najbezbolniji način.

Tako je prvo otkaz dao dugogodišnji menadžer Britney Spears, Larry Rudolph, navodeći da se sa pop zvezdom „nije čuo dve i po godine“ i da mu je ona „pre 2 dana rekla da želi da se povuče.“

Larry Rudolph

„Prošlo je više od 2 1/2 godine otkako smo Britney i ja poslednji put komunicirali, a tada me je ona obavestila da želi da ode na pauzu“, napisao je Rudolph u pismu koje je poslao starateljima, ocu Britney Spears i Jodi Montgomeri.. „Ranije danas, Britney je izrazila nameru da se zvanično povuče sa scene.“

„Kao što znate, nikada nisam bio deo starateljstva niti bio upleten u njega operacija, tako da nisam upoznat sa mnogim od detalja. Prvobitno sam angažovan na Britneyn zahtev da joj pomognem u upravljanju, i kao menadžer, verujem da je u njenom najboljem interesu da istupim iz njenog tima jer moje profesionalne usluge više nisu potrebne,“ nastavio je on.

Samo dan kasnije, advokat Samuel D. Ingham III, koji je zaustupao pevačicu po nalogu suda od 2008. godine, a od koga je ona tražila da se povuče, podneo je zahtev da se njegov angažman okonča.

Jodi Montgomeri, Samuel D. Ingham III

Otkako je Britney prošlog meseca dala izjavu pred sudom, optuživši porodicu za nasilno ponašanje, pojavila su se pitanja u vezi sa Inghanovom ulogom u nasilnom starateljstvu. On zarađuje 475 dolara na sat, samo od Britney, a od njenog slučaja je do sada inkasirao 3 miliona dolara. Prema izjavi Britney, obeshrabrio ju je da govori o starateljstvu javno, što je jedan od razloga zašto želi da odabere svog advokata.

A da može sama da odabere advokata sada se zalaže i njena majke, uglavnom tiha i nečujna Lynne Spears, koja je izjavila da je njena ćerka već godinama sposobna da se stara sama o sebi.

U pismu koje je uputila sudu 1. jula navela je da je njena ćerka u drugačijem stadijumu od onog u kome je bila 2008. godine.

„Sada, i tokom poslednjih mnogo godina, ona je u stanju da brine o svojoj ličnosti i zapravo je, u okviru parametara ovog starateljstva, zaradila bukvalno stotine miliona dolara kao međunarodna zvezda“, navodi se u pismu.

Kompanija Bessemer Trust prošle nedelje je podnela zahtev za prekid uloge staratelja nad njenim novcem, kojim upravlja njen otac Jamie Spears. Starateljstvo nad Britney trenutno ima i Jodi Montogomeri, koja je zadužena za njene dnevne aktivnosti i zdravlje.

I Jodi Montgomery se oglasila, navodeći da se neće povući sa pozicije staratelja sve dok Britney ne bude sasvim zdrava, ali da smatra da joj treba dati da sama izabere pravnog zastupnika.

Sledeće saslušanje zakazano je za 14. jul, a prema nezvaničnim informacijama, Britney će se ponovo obratiti sudu.

E-mail je možda passe, ali o našim pričama možeš da pričaš i na TikToku. Prijavi se.

Prijavi se

Ne sećaš se lozinke?

Ne sećaš se lozinke?

Unesi informacije o nalogu i poslaćemo ti link za resetovanje lozinke na email.

Link za promenu lozinke je istekao

Prijava

Polisa privatnosti

To use social login you have to agree with the storage and handling of your data by this website.

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.