Belieberi optužuju Selenu: ‘Vraćaš se Justinu samo kada ti treba promocija za album’

Mnogi fanovi su oduševljeni jer Selena Gomez i Justin Bieber ponovo provode vreme zajedno kao nekada. Međutim, tu su i oni Belieberi kojima se ni malo ne sviđa to što se njihov idol vratio svojoj prvoj ljubavi.

Naime, mnogi Belieberi smatraju da Selena Gomez već godinama koristi Justina kako bi privukla pažnju medija u periodu kada treba da objavi album. Zanimljivo je i to što je jedno vreme u to verovao i sam Justin, jer je prošle godine kada se na Instagramu raspravljao sa Selenom napisao i: “Zanimljivo je videti da ljudi koji su me koristili zbog popularnosti još uvek upiru prstom u mene. Tužno. S ljubavlju“.

Belieberi u raspravu sa Selenatorima dolaze sa dokazima u rukama. Oni su uporedili datume svaki put kada su Selena i Justin punili naslovne strane svih magazina i portala sa datumima kada je Selena izbacivala novu muziku i ispostavilo da se datumi uvek poklapaju. Pogledajte:

2011 – 2012

Kao što verovatno već znate Sel i Biebs su počeli da se zabavljaju 2011. godine, a prvi put su raskinuli 2012. zbog gustog rasporeda. Malo nakon što je Selena najavila svoj prvi solo album.

april 2013

Justin Bieber i Selena Gomezs su ponovo glavna tema svih medija, jer je par objavio zajedničku fotografiju. Tačno 6 dana nakon toga Selena je objavila prvi solo singl Come and Get It, a potom i spot. Ipak, par odbija da prizna da su zaista zajedno.

jul 2013

Sel i Biebs ponovo osvajaju medije jer su zajedno proveli Dan nezavisnosti (4. jul), iako ‘i dalje nisu zajedno’. Selena je 19. jula objavila svoj prvi solo album Star Dance.

oktobar 2014 – novembar 2014

Sledeće godine, Justin i Selena se vraćaju kao glavne zvezde svih poratala jer su uočeni kako se svađaju na aerodromu. Selena je potom zvanično potvrdila da su ona i Justin raskinuli.

Mesec dana nakon toga, Selena je izbacila Heart Wants What it Wants, koja je zbog njene romanse sa Justinom, postala jedna od pesama o kojima se najviše pričalo te godine. 24. novembra je izbacila EP For You.

januar 2015 – februar 2015

Početkom 2015. godine svi mediji ponovo bruje zbog mogućeg pomirenja Justina i Selene jer ih je TMZ uočio na tajnoj večeri. Mesec dana nakon toga, u februaru, Selena je izbacila svoju prvu veliku saradnju I Want You to Know sa Zeddom.

maj 2015 – jun 2015

Selena i Bieber su ponovo uočeni zajedno, ovog puta u crkvi. Pojavile su se priče o sigurnom pomirenju. Selena je sledećeg meseca objavila prvi singl sa novog albuma, Good for You.

https://www.youtube.com/watch?v=U3bhW_-MFOk

Nakon svega ovoga Belieberima je teško da poveruju da je Selena slučajno odlučila da se pomiri sa Justinom sada kada ponovo izbacuje novu muziku.

Iapk treba napomenuti i da je Selena poslednj dva meseca imala veliku pažnju medija zbog iznenadne transplatacije bubrega. Zato sumnjamo da joj je dodatan publicitet sa Justinom bio potrebam. A tu su i brojni Selenatori koji takođe ne žele da vide Justina i Selenu zajedno, a mladog pevača optužuju da je više puta slomio srce njihovom idolu. Osim toga, svi znaju da Biebsova mama obožava Selenu, dok Selenina porodica ne podnosi Biebsa i ne žele ga blizu pevačice. Štaviše, Selenina mama je svima pokazala da više voli The Weeknda od Justina kada je lajkovala njegovu fotografiju iako su on i Sel raskinuli pre par nedelja.

Ipak, na kraju dana nije bitno sta Belieberi, Selenatori ili Jelena fanovi žele, već sta Justina i Selenu čini srećnima.

E-mail je možda passe, ali o našim pričama možeš da pričaš i na TikToku. Prijavi se.

Prijavi se

Ne sećaš se lozinke?

Ne sećaš se lozinke?

Unesi informacije o nalogu i poslaćemo ti link za resetovanje lozinke na email.

Link za promenu lozinke je istekao

Prijava

Polisa privatnosti

To use social login you have to agree with the storage and handling of your data by this website.

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.