Ne radujte se: Billie Eilish ne planira da objavi novi album uskoro

Svi oni koji su očekivali da Billie Eilish objavi novi album u skorije vreme, moraće da sačekaju još malo.

Uprkos tome što je, na početku pandemije, objavila singl my future, ali i da je to poslednji singl koji ćemo čuti neko vreme.

Ovo je u intervjuu za The Herald Sun otkrio njen brat Finneas.

“Ne želim da napravim dosadan album. Želimo da ljudi budu na sigurnom i da uz muziku mogu da igraju po klubovima”, rekao je on i dodao da oni, ipak, snimaju.

“Dobra stvar je što nas dvoje radimo sami i nisu nam potrebni drugi ljudi. Snimali smo neke pesme, ali ih nećemo objaviti. Što se tiče pesama koje radim za druge umetnike, pričamo preko FaceTima i radimo na muzici, ali to nije moja muzika”, izjavio je on.

Podsetimo, Billie je pesmu objavila u julu, a s obzirom na to da je numera nastala u karantinu, ona tada za Apple Music otkrila kako je tekao proces stvaranja pesme.

„Stvaranje je bilo tako zadovoljavajuće. Napisali smo pesmu za dva dana. Kad smo mi u pitanju, to je ludački brzo,“ rekla je Billie.

„Ako bih bila iskrena, u poslednje vreme je tako. Ovo je najviše da smo radili u jednom periodu. Ali, imali smo savršene uslove. Već mesec dana smo bili u karantinu i pada je kiša,“ nastavila je.

„Vokale smo snimili u Finneasovom studiju, koji je u podrumu njegove kuće. Znam da mi je trebalo dosta vremena da snimim glas kako sam želela. Uvek snimam iz više puta,“ navela je.

E-mail je možda passe, ali o našim pričama možeš da pričaš i na TikToku. Prijavi se.

Prijavi se

Ne sećaš se lozinke?

Ne sećaš se lozinke?

Unesi informacije o nalogu i poslaćemo ti link za resetovanje lozinke na email.

Link za promenu lozinke je istekao

Prijava

Polisa privatnosti

To use social login you have to agree with the storage and handling of your data by this website.

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.