Raskid i nova veza: Nina Dobrev

Posle sedam meseci romantične veze, Nina Dobrev i Austin Stowell su raskinuli, a strani mediji već nagađaju ko je njen novi partner – ni manje ni više nego zvezda serije Tračara Chase Crawford.

Pojavivši se u društvu drugarica, a ne svog dragog, na Super Bowlu, Nina je potvrdila glasine koje kolaju već mesec dana da ona i Austin ipak više nisu u ljubavi. Sudeći po fotografiji i njenom komentaru na instagramu ona se zabavljala i više nego dobro na ovom sportskom događaju.

Foto: instagram

Dokaz više je i ona sa Dan zaljubljenih koju je takođe postavila na ovoj društvenoj mreži, uz komentar da je to dan za druženje sa devojkama.

Foto: instagram

Izvor blizak paru je otkrio za strane medije da je razlog njihovog raskida taj što zbog poslovnih obaveza nikako nisu mogli da odvoje dovoljno vremena jedno za drugo, ali da su ipak ostali u dobrim odnosima. Austin možda baš zato nije uklonio njihovu zajedničku fotografiju sa svog instagram profila.

 

 

Foto: instagram
Foto: instagram

I dok se njen bivši dragi priseća nekih starih momenata, kolaju glasine da mu je ona brzo našla zamenu u Chaseu. Nina i on su dugogodišnji prijatelji, ali sumnju je probudilo njihovo nedavno druženje u Villa Lounge baru, koje su do kasnih sati nastavili u Bootsy Bellows klubu.

Šta god bila istina, nesmunjivo je da glumica baš voli da se zaljubljuje u svoje kolege…

E-mail je možda passe, ali o našim pričama možeš da pričaš i na TikToku. Prijavi se.

Prijavi se

Ne sećaš se lozinke?

Ne sećaš se lozinke?

Unesi informacije o nalogu i poslaćemo ti link za resetovanje lozinke na email.

Link za promenu lozinke je istekao

Prijava

Polisa privatnosti

To use social login you have to agree with the storage and handling of your data by this website.

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.