Kit Harington poručuje fanovima: ‘Vi ste krivi za Daenerysin kraj’

Iako su se mnogi već pomirili sa krajem Igre prestola, mnogi i dalje negoduju zbog velikog obrta u priči omiljenog lika Daenerys Targaryen. Zvezda serije Kit Harington, koji je nedavno burno odreagovao na loše kritike, kaže da je ovakav kraj bio predvidiv.

Naime, u nedavnom intervjuu Kit je poručio da je znao da će mišljenja o finalu serije biti podeljenja upravo zbog sudbine Majke zmajeva, ali kaže da publika stekla lošu predstavu o njoj.

Ako pratite njenu priču od početka onda znate da je radila užasne stvari. Razapela je ljude. Palila ih je žive. Ova priča se godinama gradila. Zato publici mogu da kažem samo: ‘Grešite o ovoj ženi. Znali ste da se nešto loše dešava. Vi ste krivi, jer ste navijali za nju’.

Glumac kaže i da je ubistvo Daenerys jako uticalo pre svega na Jona, i to zato što je ona bila druga žena koju je voleo i koja je poginula zbog njega.

Ovo je druga žena u koju se zaljubio i koja umire u njegovim rukama. To je strašna stvar, jer je na neki način ubio i Ygritte, tako što je trenirao dečaka koji ju je ubio. To je uništilo Jona.

E-mail je možda passe, ali o našim pričama možeš da pričaš i na TikToku. Prijavi se.

Prijavi se

Ne sećaš se lozinke?

Ne sećaš se lozinke?

Unesi informacije o nalogu i poslaćemo ti link za resetovanje lozinke na email.

Link za promenu lozinke je istekao

Prijava

Polisa privatnosti

To use social login you have to agree with the storage and handling of your data by this website.

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.