6 tipova devojaka sa kojima možeš da se združiš ovog leta (ako ti BFF nije tu)

Tvoja najbolja prijateljica je odlučila da leto provede putujući sa roditeljima, dok ti čamiš u vašem gradu i razmišljaš šta ćeš da radiš.

No, to ne znači da će tvoje leto biti dosadno – spremi osmeh i otvoren um i upoznaj novu devojku sa kojom možeš da stvaraš nezaboravne uspomene. Ovo je 6 tipova devojaka sa kojima možeš da se združiš ovog leta.

ZDRUŽI SE SA… devojkom čiji je moto CARPE DIEM

Sa njom nikad ne znaš šta te čeka! Ona je od onih koji letnji posao rade punom parom tokom dana, a uveče se zabavljaju sa lokalnom ekipom ili pronalaze male, lokalne bendove koji sviraju u parku i za koje niko nije čuo. U svakom slučaju, ona je devojka koja će te oduševiti neposrednošću, poznanstvima i idejama. Pomoći će ti da izađeš iz zone komfora i spoznaš neke nove stvari o tebi.

ZDRUŽI SE SA… devojkom koja se ne boji eksperimenata

Ona definitivno nije stidljiva – od onih je što u kosi imaju pramenove različitih boja, a i tebe će naterati da to uradiš – i to će ti se dopasti. Može ti pomoći da se suočiš sa svim strahovima koje imaš – a kada ih tokom leta prebrodiš, imaćeš novi pogled na svet.

ZDRUŽI SE SA… devojkom koja se ne boji da uprlja ruke

Ne, nije u pitanju nikakva tajna služba: prosto, ovaj tip devojke će biti tu da ti pomogne kada te mama natera da uradiš veliko letnje sređivanje kuće. Biće spremna da sa tobom glanca prozore, a onda ti pomogne i da zaliješ petunije i zasadiš nove biljke u maminoj bašti.

ZDRUŽI SE SA… devojkom koja ti čuva leđa

Najbolji ljudi su oni koji su tu, čak i kada ti se čini da nikoga nema oko tebe. I baš takva je ova devojka. Dok se premišljaš da li da konačno uskočiš u bazen sa visine, navijaće za tebe, a onda će te sačekati sa peškirom pored bazena i čestitati jer si uspela u tome. Treba ti neko ko ti neće stvarati pritisak oko običnih stvari, a baš takva je ova devojka.

ZDRUŽI SE SA… devojkom koja je odličan +1

Bilo da ti treba neko sa kime ćeš ići na rođendan sestre od tetke koju retko viđaš ili koja će zajedno sa tobom ići na žurku na koju moraš da odeš, ova devojka se može uklopiti u svaki scenario baš zbog toga što je puna samopuzdanja. Zapoćeće razgovor sa tvojim roditeljima i toliko će ih oduševiti da će je u buduće zvati na svaku proslavu. Do kraja leta, te njene sposobnosti da se dopadne svima preći će i na tebe.

ZDRUŽI SE SA… devojkom koja ne pravi planove

Čak iako si od onih koji vole da imaju sve pod konac u svakom trenutku, biće ti potrebno da malo sebi daš oduška – a u tome će ti pomoći baš ova devojka. Hoćeš u luna park na vožnju? Ona hoće. Gleda ti se maraton omiljene serije? Doneće kokice. U svakom trenutku ćete se poklapati i nadopunjavati i leto će ti biti jedno od opuštenijih ikada

E-mail je možda passe, ali o našim pričama možeš da pričaš i na TikToku. Prijavi se.

Prijavi se

Ne sećaš se lozinke?

Ne sećaš se lozinke?

Unesi informacije o nalogu i poslaćemo ti link za resetovanje lozinke na email.

Link za promenu lozinke je istekao

Prijava

Polisa privatnosti

To use social login you have to agree with the storage and handling of your data by this website.

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.