in

CryCry

Zvezde odale počast Aviciiju humanitarnim koncertom: pogledajte ga

,  David Guetta bili su samo neke od zvezda koje su odale počast tragično preminulom DJ-u Aviciiju, humanitarnim koncertom koji je održan 6. decembra.

Sva sredstva prikupljena na ovom koncertu otići će u udruženja koja se bore za prevenciju samoubistva i očuvanje mentalnog zdravlja.

Koncert je tako što je preko 60.000 fanova osvetlelo Arenu u Stokholmu mobilnim telefonima, dok je švedski pevač Sandro Cavazza izvodio duet sa Aviciijem pod nazivom Without You. 

Stihovi I’ve gotta learn how to love without you postali su deo svakog govora posvećenog prerano preminulom umetniku.

Britanska zvezda Rita Ora na sceni je, zajedno sa bendom od 30 ljudi, izvela njihov duet Lonely Together, koji je završila napravivši srce rukama.

Kasnije se na instagramu zahvalila zbog prilike da učestvuje na koncertu. „Hvala Aviciijevoj porodici što je organizovala ovaj koncert kako bi podigla svest o mentalnom zdravlju, posebno u muzičkoj industriji,“ napisala je.

Na sceni su se pojavili i neki od njegovih prijatelja i saradnika, Adam Lambert, Michelle Gonzalez, Agnes Carlsson, Kygo, DJ Dimitri Vegas kao i Aloe Blacc, koji je izveo hitove Wake Me Up i SOS.a

U publici je bila i švedska kraljevska porodica: princ Carl Philip i princeza Sofia, a koncert se prenosio na YouTubu i Facebooku.

, čije je pravo ime Tim Bergling, pronađen je mrtav u Omanu aprila 2018. godine, u 28. godini.

Njegova porodica ga je tada opisala kao perfekcionistu koji se borio sa stresom, ali nije mogao da nastavi dalje.

Pogledajte ceo koncert:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

komentara