in

LOVE!LOVE!

Zayn udario na hejtere Gigi Hadid: Ako ne znate istinu, začepite gubicu

 napravio je pometnju u manje od 140 slova na Twitteru, kada je objavio nekoliko stihova, za koje su mediji, ali i pojedini fanovi pomislili da su posvećeni (njegovoj devojci) .

„Ovo nije mesto za osećanja/Ti nisi osoba za koju si tvrdila da jesi,“ napisao je on u sredu, izazvavši lavinu komentara. Dva dana kasnije, morao je ponovo da se oglasi – vidno besan zbog priča koje su mnogi konstruisali.

„Svim glupanima koji izmišljaju priče: moj tvit nije bio o Gigi i zato treba da je ostavite na miru jer je ona najbolja žena koju sam ikada upoznao,“ počeo je on.

„Ona me voli i podržava čak i kada to ne zaslužujem. Tako da, ako imate da kažete bilo šta, pomenite me u tvitu pa ću vam reći gde da idete,“ napisao je on u jednom dahu i potom dodao: „Ako ne znate istinu, začepite gubicu.“

Prošlog meseca, Zayn je pisao o Gigi na twitteru, kada je još jednom naglasio koliko je voli. Njih dvoje su više puta raskidali. Poslednji raskid dogodio se u januaru, ali poslednjih meseci provode dosta vremena zajedno.

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

komentara