in

Zayn poslao apel zbog sukoba u Gazi i pozvao na oslobođenje Palestine

Pevač pakistanskog porekla je na svom Instagramu objavio je poruku podrške narodu Palestine.

Britanski pevač Zayn Malik reagovao je na svom Instagram nalogu na izraelski napad na opkoljenu Gazu, pridruživši se drugim poznatim ličnostima koje su izrazile solidarnost s Palestincima.

Pevač pakistanskog porekla je na svom Instagramu objavio je poruku podrške narodu Palestine.

„Podržavam palestinski narod i podržavam njegov otpor kolonizaciji i zaštiti njihovih ljudskih prava. Srce me boli zbog porodica koje su izgubile svoje najmilije. Ne možemo biti nemi svedoci i ne tražiti ljudska prava za sve Palestince! Ovo mora prestati. Slobodna Palestina“, napisao je.

Objava je veoma brzo prikupila preko 3,5 miliona lajkova.

Ranije je i njegova partnerka, manekenka Gigi Hadid putem društvenih mreža osudila nasilje Izraela nad Palestincima. Inače, otac manekenke je rođen u Palestini.

„Ne možete zagovarati rasna ravnopravnost, LGBT, osuđivati korumpirane i nasilne režime i druge nepravde, a ipak odlučiti da ignoiršemo palestinsko ugnjetavanje koje ne prestaje. Ne možete birati čija su ljudska prava važnija“, napisala je.

Njena sestra, takođe, manekenka Bela Hadid nizom fotografija na Instagramu pružila je podršku Palestincima, zamolivši svoje pratioce da se edukuju o ovoj temi.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *