Večeras od 20 časova: Virtuelna matura na Teen Staru!

Konačno je došao i taj dan: Virtuelna matura 2020 se emituje večeras od 20 časova, istovremeno na našem YouTube kanalu i našem sajtu.

Teen Star ove godine prvi put organizuje onlajn događaj VIRTUELNA MATURA 2020, kako bi, sve one koji neće moći da proslave matursko veče, uveselio na najbolji mogući način.

Danas proslavljamo generacije koje ove godine završavaju osnovno i srednje obrazovanje i spremaju se u nove pohode. Ovim ćemo pokušati da bar na kratko normalizujemo situaciju u kojoj smo se svi nenadano našli.

Te večeri obratiće vam se omiljene zvezde sa interneta, iz sveta muzike i filma. Neki od njih poslaće vam važne poruke za predstojeće dane, neki od njih će vam pevati, a krajnji cilj je da vam se osmeh zadrži na licu.

GLEDAJ VIRTUELNU MATURU 2020

Večeras se sa nama druže Teya Dora, Marlon Brutal, tam, Nenad Ulemek, Milena Tamburić, Jana Dačović, Sajsi MC, Todrick Hall Bars and Melody, dok je nekoliko ranije najavljenih izvođača odustalo zbog obaveza.

Virtuelna matura 2020 je projekat našeg sajta u kome mogu da učestvuju baš svi! Sve što treba da uradiš jeste da 5. juna od 20 časova posetiš naš sajt, gde te čeka livestream mature.

Nije potrebno da se prijaviš, a ne moraš ni da budeš maturant – program će moći da gledaju i oni mlađi, i oni stariji.

E-mail je možda passe, ali o našim pričama možeš da pričaš i na TikToku. Prijavi se.

Prijavi se

Ne sećaš se lozinke?

Ne sećaš se lozinke?

Unesi informacije o nalogu i poslaćemo ti link za resetovanje lozinke na email.

Link za promenu lozinke je istekao

Prijava

Polisa privatnosti

To use social login you have to agree with the storage and handling of your data by this website.

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.