in ,

Sada možeš da bindžuješ novu seriju Anne Kendrick „Ljubavni život“

Na HBO GO je stigla serija Ljubavni život (Love Life), koja se u SAD-u emituje na striming servisu HBO Max, koji je krenuo sa radom 27. maja (podsećanja radi, na ovom servisu će se emitovati i serije Selene Gomez.)

Ova preslatka ljubavna komedija zapravo je antologijska serija, što znači da će imati više sezona, ali i da će svaka sezona imati sasvim drugačiju radnju, a verovatno i glumce.

O čemu se radi u seriji Ljubavni život?

Serija govori o putovanju koje nas vodi od prve do poslednje ljubavi, istražujući kako nas ljudi koje upoznamo na tom putu učine onim što jesmo kada konačno nađemo nekog s kim želimo da budemo zauvek.

Morate da priznate da je ovo sasvim osvežavajući pristup romantičnoj komediji, koji do sada nismo imali priliku da gledamo.

Ko glumi u seriji Ljubavni život?

Anna Kendrick, poznata nam iz serija filmova Pitch Perfect zvezda je prve sezone. Uz nju, igraju i Zoë Chao, Peter Vack i Sasha Compere.

Gledaj online Ljubavni život

Svih 6 epizoda epizod serije Ljubavni život u Srbiji i regionu već su dostupne, na striming servisu HBO GO, sa prevodom. Svaka epizoda traje 30 minuta, a na servis dolaze sredom ujutru.

Hoće li biti druge sezone serije Ljubavni život?

Već je poznato da će serija imati nekoliko sezona. Svaka sezona serije pratiće novog lika u potrazi za ljubavlju, dok će svaka polučasovna epizoda govoriti o jednoj od njegovih veza.

Pogledaj i trejler za seriju Ljubavni život

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *