Upoznajte novu k-pop grupu ATEEZ i njene članove

K-pop muzička industrija postala je bogata za još jednu grupu koja dolazi iz KQ Entertainment agencije – ATEEZ.  Grupa je zvanično debitovala prošlog meseca sa prvim mini albumom Treasure Ep. 1: All To Zero, koji sadrži dva hita Pirate King i Treasure.

Grupa je sačinjena od osam momaka, koji se odlično snalaze kao vokalisti, reperi, igrači, ali i tekstopisci i kompozitori pesama. Grupa je jedno vreme imala devet članova, međutim, kako je Junyoung, inače maknae grupe, trenirao sa ostalim momcima samo mesec dana, agencija je odlučila da lansiraju grupu bez njega. A ko sada čini ATEEZ, saznajte u nasavku:

Hongjoong

Iako nije najstariji, Hongjoong je lider grupe. U grupi se naviše ističe kao reper, ali se odlično snalazi i kao pevač. Njegova velika strast je komponovanje pesme, pa je samo za ATEEZ iskomponovao čak 40 pesama. Ostali momci iz grupe kažu da je jako strog kao lider i da se prema njima ponaša ko otac, ali da ume i da spusti gard i zabavi se sa momcima.

Seonghwa

Seonghwa je najstariji član grupe sa odličnim glasom i ima 20 godina. Baš zato što je najstariji, obično on teši i brine se za ostale članove. Uz to, isključivo on čisti njhov zajednički stan pa je nesvesno dobio ulogu majke grupe.

Yunho

Yunho je istaknuti igrač u grupi. Jedno vreme je pohađao plesnu akademiju koju drži Seungri iz BIGBANG-a, zajedno sa Mingijem.  Iako ne voli da čita, ogromni je fan Harry Potter sage.

Yeosang

Yesang takođe važi za istaknutog igrača iz grupe.  Mogao je da bude kolega članova BTS-a, jer je jedno vreme trenirao u BigHitu, ali je na kraju dobio poziciju u ATEEZ grupi.

 

San

San je pevač koji se ističe odličnim glasom. Njega ćemo često slušati u stranim intervjuima jer zna engleski bolje od ostalih članova. Pored engleskog može da se sporazumeva i na japanskom.

Mingi

Mingi je reper sa odličnim plesnim pokretima. Repovanje i ples su njegova strast zbog čega je odlučio da postane k-pop idol. Zajedno sa Yunhom je pohađao Seungrijevu plasnu akademiju.

Wooyoung

Wooyoung je još jedan član ATEEZ-a koji je mogao da postane kolega BTS-a, kao bivši traniee u BigHitu. Njegov idol je upravo Jimin iz BTS-a, pa se ističe i kao igrač.

Jongho

Jongho je najmlađi član grupe i vokalist. Njegov idol je Jungkook iz BTS-a. Iako je odličan u sportu, obožava da peva, pa je odlučio da postane k-pop idol.

E-mail je možda passe, ali o našim pričama možeš da pričaš i na TikToku. Prijavi se.

Prijavi se

Ne sećaš se lozinke?

Ne sećaš se lozinke?

Unesi informacije o nalogu i poslaćemo ti link za resetovanje lozinke na email.

Link za promenu lozinke je istekao

Prijava

Polisa privatnosti

To use social login you have to agree with the storage and handling of your data by this website.

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.