in

LOVE!LOVE!

Upoznajte novog psa Kylie Jenner: ime mu je baš neobično

Kada si Kylie Jenner, na računu imaš milijarde i bezbroj asistenata ti pomaže svakog dana, onda možeš sebid da priuštiš i mali zoološki vrt.

A životinjskom carstvu popularne make up preduzetnice prošle nedelje priključio se novi član – u pitanju je preslatki pas.

Naravno, već samo ime izazvalo je brdo polemika među njenim pratiocima. Kylie je rešila da novog člana porodice nazove Kevin, što je netipično ime kada je pas u pitanju.

Nije poznato da li ga je Jenner kupila ili udomila, ali znajući nju, verovatno je ovo drugo.

Inače, Kylie je ovo deveti pas: do prošle godine, ona je neretko sa pratiocima delila objave sa psima, no to sada ne radi baš često. Nadamo se da ih ne zapostavlja već prosto nema vremena da ih objavljuje.

https://www.instagram.com/p/CLmx97OHfco/?utm_source=ig_embed

U jednom od videa prošle godine, Kylie je ispitivala tadašnjeg partenra Travisa koliko je dobro poznaje, a jedno od pitanje je bilo i da nabroji imena svih njenih kućnih ljubimaca. Reper se tu pogubio – a kako i ne bi.

Pored najnovijeg člana porodice, Kevina, Kylie još ima dva udomljena psa od pre 6 godina, Normana i Bambija. Uz njih, prošle je godine povećala broj pasa za još šest, a oni su: Sophia, Odie, Ernie, Penny, Harlie i Rosie.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *