Twenty One Pilot, Foo Fighters i Jax Jones zatvorili Sziget 2019

Photo: László Mudra http://www.mudralaszlo.hu – Rockstar Photographers

Sedam dana kasnije, došlo je vreme da se okonča ovogodišnje izdanje festivala Sziget, a za to su bili zaduženi Twenty One PilotsFoo Fighters.

Oba benda nastupili su na glavnoj bini festivala, tako da je žurka zatvaranja počela već oko 20 časova, kada su TOP iskočili sa umerom Jumpsuit. Pevali su, a i mi sa njima i Heathes, Don’t Believe What’s on TV, Lane Boy, Ride…

Tokom jednočasovnog nastupa u kome su uživali na desetine hiljada fanova, Josh Jan i Tyler Joseph priredili su publici neverovatan show: od penjanja na toranj preko puta bine do različitih presvlaka i skakanja na fanove.

https://www.instagram.com/martonkoncz/?hl=en

U pauzi između njih, skoknuli smo na nastup Alme. Volimo je već neko vreme, ne samo zbog muzike, već i zbog stava koji ima, a nastupala je od 21 čas na A38 Mastercard bini i – nije razočarala. Legend in the making.

Nešto kasnije, famoznim krikom Davida Groehla i numerom All My Life krenuo je koncert prekaljenih rokera Foo Fightersa, koji su tokom dva sata dali sve od sebe. Parada hitova završena je numerom Everlong.

https://www.instagram.com/martonkoncz/?hl=en

Za sam kraj festivala, otišli smo na Bacardi Arenu, gde nas su nas u ponoć čekali britanci Sigala, a odmah za njima i Jax Jones. On je svoj savršeni miks dobro poznatih hitova vrteo sve do 3 ujutru, kada smo se zaputili kući – do narednog avgusta.

E-mail je možda passe, ali o našim pričama možeš da pričaš i na TikToku. Prijavi se.

Prijavi se

Ne sećaš se lozinke?

Ne sećaš se lozinke?

Unesi informacije o nalogu i poslaćemo ti link za resetovanje lozinke na email.

Link za promenu lozinke je istekao

Prijava

Polisa privatnosti

To use social login you have to agree with the storage and handling of your data by this website.

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.