in ,

GrrrGrrr LOVE!LOVE! SlatkoSlatko LOLLOL OMGOMG WINWIN

Tom Holland podravlja fanove u Srbiji poziva vas na premijeru novog ‘Spidermana’

Ovog leta Spiderman je uzeo odmor i sa društvom otišao na put u Evropu. Iako Srbija nije bila jedna od destinacija njegovog putovanja, glumac Tom Holland, uputio je video poruku obožavaocima u Srbiji i pozvao ih da pogledaju njegov novi film.

Najnoviji samostalni film Spajdermen: Daleko od kuće radnjom se direktno nastavlja na hit Osvetnici: Kraj igre, i u domaće bioskope dolazi u četvrtak 4. jula, saopštio je distributer Con film navodeći da će najnestrpljiviji obožavaoci imati priliku da film pogledaju dan ranije na pretpremijernim projekcijama.

U novom nastavku Piter Parker je odlučio da letnji odmor po prvi put provede sa svojim najboljim prijateljima Nedom, Em Džej i ostatkom ekipe putujući po Evropi. Međutim, Piterov plan da zapostavi svoje superjunačke dužnosti na nekoliko nedelja brzo se izjalovio kada je on nevoljno pristao da pomogne Niku Fjuriju u otkrivanju ko stoji iza napada misterioznih stvorenja koja šire haos širom starog kontinenta.

Umesto mirnog razgledanja Venecije i Londona, čekaju ga obračuni sa novim neprijateljima, uključujući i tajanstvenog Misterija. Pred Spidermana je sada teška bitka jer u potpuno novim okolnostima mora da spašava svet i zaštiti svoje prijatelje, a očekuje ga i neočekivani novi savez.

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

komentara