TikTok ekipa Hype House otpratila sve ljude sa Instagrama

Nešto se definitivno događa u TikTok ekipi Hype House. Samo nedelju dana nakon što su se preselili u novu kuću, sa zvaničnog naloga grupe na Instagramu i TikToku otpratili su sve ljude, čime su zbunili fanove.

Pročitaj i: Ko je ko na TikToku?

Pre ovog događaja, profil je pratio sve članove ove kuće, ali očigledno je da se tu nešto dogodilo.ž

Mediji i fanovi već imaju razne teorije zbog čega se ovo dogodilo, a jedna od njih jeste kako bi se sprečile glasine o tome ko je, a ko nije član Hype Housa.

Kuću je ove godine prvo napustila Daisy Keech, a fanovi su to brzo shvatili, videvši da ona više ne prati HH na Instagramu (i obrnuto.) Slično je bilo i sa odlaskom Charli i Dixie DAmelio, koje su i dalje bile na listi pratilaca, iako nisu bile članice kuće.

Evidentno je da HH prolazi kroz mnoge promene, još od početka ove godine. Tek što su se uselili u novu kuću, počeli su sa dovođenjem novih članova – a možda spremaju nova iznenađenja, zbog čega ne žele da se to odmah otkrije.

Neki fanovi misle da je ovo kraj Hype Housa, ali u to nam je teško da poverujemo, imajući u vidu da je Chase Hudson nedavno na Instagramu najavio novi poslovni poduhvat. U svakom slučaju, videćemo šta nas čeka na ovoj mladoj sceni.

E-mail je možda passe, ali o našim pričama možeš da pričaš i na TikToku. Prijavi se.

Prijavi se

Ne sećaš se lozinke?

Ne sećaš se lozinke?

Unesi informacije o nalogu i poslaćemo ti link za resetovanje lozinke na email.

Link za promenu lozinke je istekao

Prijava

Polisa privatnosti

To use social login you have to agree with the storage and handling of your data by this website.

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.