Through My Window, španska tinejdž drama koja je sada na Netflixu

Through My Window je španski ljubavni film u režiji Marçal Forés a po scenariju Eduarda Sole, zasnovanom na istoimenom romanu Ariana Godoy. U filmu glavne uloge igraju Julio Peña, Clara Galle i Pilar Castro.

Da li su Rakel i Ares novi omiljeni par?

Rakel ide u završnu godinu srednje škole i ima veštinu za pisanje, ali nema hrabrosti da dozvoli bilo kome da čita ono šta piše i ima samo jedan cilj da postane psiholog. Njena druga opsesija je njen komšija Ares koga svakodnevno prati na Instagramu, čuva njegove slike u svojoj galeriji i posmatra ga dok vežba na treningu. Rakel nikada nije razgovarala sa Aresom, ipak ona ne može a da ne zamisli kakav bi bio osećaj poljubiti ga. Ares je pravi popularni bogataški sin koji živi u vili.  Privlačnost između njih dvoje pretvara se u nešto više kada on počne da razvija osećanja prema njoj, uprkos prigovorima njegove porodice. Tako tiha devojka sa dušom pisca budi kod Aresa osećanja koja čuva u sebi i inspiriše ga da ih podeli, međutim nije sve baš tako jednostavno. Rakel je sve za Aresa. Ali Ares ne može ili neće da se posveti, jer njegova borba sa ličnim i porodičnim obavezama ostavlja malo prostora za zaljubljivanje.

Netfliksovi teenage filmovi nikoga ne ostavljaju ravnodušnim

Ovaj novi tinejdžerski film je nešto što svakako trebaš pogledati, a ne preskočiti. Svi vole jednostavnu ili u ovom slučaju čudnu ljubavnu priču koja nam daje odmor od haotičnog stvarnog života. Gledaocima koji obožavaju romantične priče će se ova svakako dopasti s obzirom da je Netfliks objavio nekoliko takvih u prošlosti i one su doživele ogroman uspeh kao na primer The Kissing Booth i To All the Boys I’ve loved before. Gledajući na uspeh ova dva filma, možemo sa sigurnošću da pretpostavimo da priča Through My Window neće nikoga ostaviti ravnodušnim.

E-mail je možda passe, ali o našim pričama možeš da pričaš i na TikToku. Prijavi se.

Prijavi se

Ne sećaš se lozinke?

Ne sećaš se lozinke?

Unesi informacije o nalogu i poslaćemo ti link za resetovanje lozinke na email.

Link za promenu lozinke je istekao

Prijava

Polisa privatnosti

To use social login you have to agree with the storage and handling of your data by this website.

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.