U novembru nam stiže ‘The Princess Switch 3’: Sve što znamo o božićnom filmu Vanesse Hudgens

Nekrunisana princeza božićnih filmova Vanessa Hudgens već nekoliko godina nas raduje prazničnim filmovima, zbog kojih smo je ponovo zavoleli. Zato nas je obradovala činjenica da nas ove godine očekuje treći deo filma The Princess Switch, koji nosi naziv The Princess Switch 3: Romancing The Star. U nastavku pročitajte šta sve znamo o filmu.

Snimanje filma završeno je u martu 2021. godine, što je Vanessa potvrdila na Instagramu.

Kada ćemo gledati The Princess Switch 3?

Prema novom rasporedu koji je Netflix objavio, premijera trećeg dela božićnog filma očekuje nas 18. novembra 2021. godine. Tako je! Praznici će ove godine izgledati drugačije zahvaljujući Vanessi i Netflixu.

O čemu se radi u filmu The Princess Switch 3?

U novembru 2018. fanovi su prvi put posetili izmišljenu zemlju Belgraviju kada je prvi film prikazan na Netflixu. Vanessa je glumila i Stejsi De Novo – pekarku iz Čikaga – i vojvotkinju Margaret od Montenara. Kada je sudbina spojila dve devojčice, odlučili su da promene mesto kako bi Margaret konačno živela normalnim životom.

Stvari su se zakomplikovale u drugom filmu, kada je Vanessa igrala tri umesto dva lika. Da, i Stejsi i Margaret su se vratile, ali ledi Fiona uzdrmala je sve, kada je pokušala da ukrade tron Montenara.

Da li ovo znači da će u trećem filmu Vanessa igrati četiri osobe? Odgovor je – ne.

„Odmah ću da demantujem tu glasinu, to se neće desiti. Tri lika su mi granica, to je ono što mentalno mogu da podnesem“, ispričala je.

Gde da gledaš film The Princess Switch 3 sa prevodom?

Svi filmovi iz edicije The Princess Switch dostupni su na Netflixu sa prevodom na hrvatski jezik, gde god da se nalaziš u svetu. Za sada nema informacije kada će treći film biti dostupan, ali i njega ćeš moći da gledaš na Netflixu.

Trejler za film The Princess Switch 3 je tu!

E-mail je možda passe, ali o našim pričama možeš da pričaš i na TikToku. Prijavi se.

Prijavi se

Ne sećaš se lozinke?

Ne sećaš se lozinke?

Unesi informacije o nalogu i poslaćemo ti link za resetovanje lozinke na email.

Link za promenu lozinke je istekao

Prijava

Polisa privatnosti

To use social login you have to agree with the storage and handling of your data by this website.

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.