in

OMGOMG

Taylor Swift želi da snimi film po motivima pesme „The Last Great American Dynasty“

Glumačka postava bi bila san snova

Album Folklore koji je Taylor Swift objavila u avgustu ove godine, definitivno je jedan od trenutaka koji će obeležiti pop kulturu za sva imena. A čini se da je to samo start onoga što nas čeka.

Fanovi su od početka opsednuti sitnim tragovima koje je Tay ostavila na albumu, a sada su rešeni da jednu od pesama pretvore u film – i pevačica skroz podržava tu ideju.

Naime, treća pesma sa albuma, ‘The Last Great American Dynasty’, priča istinitu priču o Rebeki West Harkness, koja je postala jedna od najbogatijih žena u SAD-u, nakon što se 1947. godine udala za Williama Hale Harknessa.

Swiftiji su odmah zamislili savršenu glumačku potsavu za film – a jedan od twitteraša pod imenom @TSlifestyle13 ubeđen je da glavne uloge u filmu treba da imaju Blake Lively i Ryan Reynolds, dok bi Jesse Tyler Ferguson imao ulogu komšije ovog para.

Njemu se to toliko svidelo… a ideju su podržali i Blake i Ryan, pa i Taylor – i svi su o ovome pisali na twitteru.

Ideju je podržala i Gigi Hadid, a mi smo ubeđeni da, ako ne dođe do snimanja filma, da će ova ekipa bar glumiti u spotu za navedenu pesmu.

Blake i Ryan sa albumom Folklore povezani su kroz pesmu Betty, jer su teoretičari zavere ubeđeni da je to ime njihove ćerke, s obzirom na to da se u pesmi pominju James i Inez, što su imena njihova druga dva deteta.