in

LOVE!LOVE!

Taylor Swift se venčava na leto? Zakazala proslavu za 4. jul

Taylor Swift ima pune ruke posla promovišući svoj novi single Me, ali i pored toga nalazi vremena da se posveti svom privatnom životu i isplanira dugoočekivano venčanje sa svojim višemesečnim dečkom Joom Alwynom!

Prema rečima izvora bliskog pevačici, Taylor planira da napravi skromno venčanje u svojoj luksuznoj vili, i to već 4. jula, kada i inače redovno proslavlja Dan državnosti Amerike!

Proslava Dana državnosti će služiti kao prikrivanje prave proslave“ , priznao je izvor. „Svi se već pitaju zašto im je toliko dugo trebalo, i evo, venčanje stiže.

Taylor je navodno odustala od skupocenog venčanja u Evropi, i umesto toga odlučila da pozove najuže prijatelje i rodbinu kako bi u intimnoj atmosferi mogla da započne bračni život.

Taylor će obavestiti sve nekoliko dana ranije da se zapravo radi o venčanju, jer ne želi da bilo šta procuri u javnost“ , dodao je izvor.

Gostima će navodno biti poslužena sveže spremljena domaća hrana, a pevačica i njen dečko će se lično postarati za to.

Uzbuđena je što će konačno stati na ludi kamen, vrlo je srećna sa Joom„.

Sa druge strane, vrlo je moguće da je u pitanju samo obična proslava američkog Dana nezavisnosti. Taylor proslavlja ovaj praznik svake godine i po tome je poznata među prijateljima.

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

komentara