in

Taylor Swift opet na meti provalnika: pokušao da upadne u njen njujorški stan

Taylor je 2018. godine u Njujorku kupila tri apartmana

Policija je uhapsila provalnika koji je upao u stan Taylor Swift u Njujorku, pišu američki mediji.

Hank Johnson je pokušavao da zadrži vrata zgrade kako bi se ušunjao unutra. To je obezbeđenju bilo čudno pa su odlučili da pozovu policiju koja je provalnika ubrzo privela.

Taylor je 2018. godine u ovoj zgradi kupila tri apartmana, a poseduje i kuću uz zgradu koju je kupila za vrtoglavih 17 miliona dolara.

Pevačica je u ovom delu grada potrošila 47,7 miliona dolara samo na nekretnine, što ju je stavilo na metu mnogih provalnika. Ovo nije bio prvi pokušaj provale u nekretninu zvezde.

2018. godine imala je čak dve provale. Prva se dogodila u njenoj rezidenciji na Beverli Hilsu. Provalnik je nosio gumene rukavice i masku. Bio je naoružan nožem, municijom i konopcem.

Ipak, javnost najviše pamti incident koji je usledio neposredno nakon ovoga. Iste godine Roger Alvardo lestvicama se popeo do stana Swift u Njujorku, razbio prozor i ušunjao se unutra.

Kada je ušao, odlučio je da se istuširao i da legne u krevet pevačice gde ga je kasnije pronašla policija nakon što ju je pozvao svedok provale.

Optužen je za niz prekršaja koji uključuju praćenje, provalu i povredu „svetosti doma“. Ovo mu je bio drugi pokušaj provale. Prvi puta je pokušao da prekrči put do zgrade uz pomoć lopate.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *