in

LOVE!LOVE! OMGOMG WINWIN CryCry

Taylor Swift najplaćenija muzičarka u 2019, za petama joj Kanye West

Magazin Forbes objavio je godišnju listu najplaćenijih muzičara, a na listi su najveća imena današnjice iz svih muzičkih žanrova.

Najplaćenija u 2019. godine je koja je zaradila 185 miliona dolara, pre svega zahvaljujući unosnom ugovoru sa novom izdavačkom kućom, reklamnim ugovorima i završetku turneje reputation. Ovo je veliki skok, s obzirom na to da je prošle godine bila na 6. poziciji, a na vrhu liste je drugi put u 5 godina.

Odmah za petama Swift je njen suparnik , za zaradom od 150 miliona dolara, pre svega zahvaljujući prodaji adidas YEEZY patika.

Na 3. i 4. mestu nalaze se  The Eagles, koji su zaradili 110 odnosno 100 miliona dolara. Na 5. mestu je pop veteran Elthon John, koji je zahvaljujući oproštajnoj turneji inkasirao 84 miliona dolara.

Od ostalih izvođača, Katy Perry našla se na 13. mestu, koje deli sa Justinom Timberlakom. Oboje su zaradili 57,5 miliona dolara. Odmah ispod njih je , koji poziciju deli sa . Oni su zaradili 57 miliona dolara.

 zaradila je 48 miliona dolara, ali verujemo da će se naredne godine rangirati daleko više, jer je ove godine bila na turneji, dok je zaradio 10 miliona manje.

Pogledajte u galeriji u nastavku top 10 najplaćenijih muzičara ove godine.

10. Metallica, 68,5 miliona
Prethodna1 od 9

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

komentara