Taemin progovorio o solo karijeri i prijateljstvu sa Jiminom i Kaijem

fb
tw
wa
tg

Taemin je nedavno objavio svoj solo album Want koji je odlično prihvaćen od strane publike. Tim povodom je dao intervju kojim je otkrio dalje planove kada je u pitanju solo karijera.

Kako će preostali drugari iz njegove grupe ove godine otići u vojsku, pa SHINee definitivno neće objaviti novi projekat u skorijem periodu, Taemin ima dovoljno vremena da se posveti solo karijerom:

Pošto nisam pravio solo comeback jako dugo, želim da svu svoju energiju preusmerim na to. Ove godine ću objaviti još jedan album, kojim želim da predstavim novu stranu sebe. U planu mi je da organizujem i koncert. Sve će se to desiti ove godine.

Osim momaka iz grupe, Taemin ima i veliku podršku svojih bliskih prijatelja Jimina iz BTS-a, Kaija iz EXO-a i Ha Sung Woona iz HOTSHOT-a. U intervjuu je otkrio i kakve komentare je dobio od njih:

Kai me je pohvalio jer kaže da pesme zvuče bolje nego demo. Jimin kaže da stvarno deluje da znam nešto, a Sung Wook kaže da sam cool, ali star.

Iako je Taemin duže na sceni od svih ovih momaka, idol kaže da ga drugari ne gledaju sa divljenjem zbog toga.

Bilo bi dobro kada bi to radili, ali među nama nema divljenja. Mi se ne družimo kao pevači, već kao osobe. Jedne druge tretiramo kao prijatelje. Jednostavno ne pričamo mnogo o poslu.

Da li se vama sviđa njegov novi album?

E-mail je možda passe, ali o našim pričama možeš da pričaš i na TikToku. Prijavi se.

Prijavi se

Ne sećaš se lozinke?

Ne sećaš se lozinke?

Unesi informacije o nalogu i poslaćemo ti link za resetovanje lozinke na email.

Link za promenu lozinke je istekao

Prijava

Polisa privatnosti

To use social login you have to agree with the storage and handling of your data by this website.

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.