Sve uz pomoć njegove bake i deke: Otvara se izložba posvećena Justinu Bieberu

Belieberi spremite karte za Kanadu, jer smo sigurni da ćete nakon ovoga poželeti da posetite Ontario, grad u kojem je odrastao Justin Bieber, više nego ikada pre. Naime, u ovom gradu će se otvoriti izložba koja je potpuno posvećena mladom pevaču i to već sledećeg meseca.

Izložba će se održati u muzeju grada, a na njihovom oficijalnom sajtu piše da je ceo projekat urađen uz pomoć Biebsa, ali i njegove porodice. Njegovi baka i deka su odigrali veliku ulogu i učinili ovu izložbu mogućom, tako što su donirali veliki broj predmeta uz koje je mladi pevač odrastao, kao što je i njegova oprema za hokej, patike, mikrofoni, fotografije, pisma, nagrade i mnogo toga drugog.

Izložba će zvanično biti otvorena 18. februara, a direktor muzeja je otkrio da je odavno nameravao da pokrene ovaj projekat, ali mu je bilo potrebno vremena da sakupi sve potrebne stvari. U zvaničnoj objavi piše:

Pregovori sa Justinom i njegovim menadžmentom u Atlanti su trajali neko vreme. A onda smo dobili dozvolu i sav potreban inventar.

Možete samo da zamislite – prostorija puna predmeta koji su pomogli Justinu da postane ono što je sada. E to je nešto što bi svaki Belieber želeo da poseti.

E-mail je možda passe, ali o našim pričama možeš da pričaš i na TikToku. Prijavi se.

Prijavi se

Ne sećaš se lozinke?

Ne sećaš se lozinke?

Unesi informacije o nalogu i poslaćemo ti link za resetovanje lozinke na email.

Link za promenu lozinke je istekao

Prijava

Polisa privatnosti

To use social login you have to agree with the storage and handling of your data by this website.

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.