Sve što sam naučila o seksu, naučila sam iz fanfikcije

Postoje tri bitne životne lekcije koje sam načila čitajući fanfikcije o svojim omiljenim zvezdama. Prvo – naučila sam da odredim da li će mi se svideti neka priča čim pročitam prvih deset reči. Drugo – čim počne scena gde likovi priče počinju da plešu uz neku romantičnu pesmu, znam da ću početi da plačem. I treće, zbog fanfikcije sam naučila sve što treba da znam o seksu.

Naravno, u školi ćeš naučiti sve osnove koje su ti potrebne. Znaćeš kako nastaju bebe i šta je za to potreno. Znaćeš da su kondomi jako bitni za planiranje budućnosti, ali još bitnije i za čuvanje zdravlja.

Ali ni jedan profesor te neće naučiti kako da priđeš svojoj simpatiji ili dečku. A razgovor na tu temu sa roditeljima je jako neprijatan. Sigurno nisam jedina koja želi da propadne u zemlju svaki put kada se par na TV-u strasno poljubi dok mama ili tata sede pored mene. Zato sam se okrenula alternativnim metodama i to sasvim slučajno.

Fanfikcija me je uvek privlačila. Znam da ove priče imaju lošu reputaciju. Na kraju krajeva, njih uglavnom pišu nezrele tinejdžerke koje očajnički žele da upoznaju i da budu voljene…

Voljene od strane nekog poznatog pevača, glumca, a nekad čak i od poznatog izmišljenog lika (ako kažete da nikada niste maštali o Damonu Salvatoru, znaću da lažete). To na neki način i jeste tačno, ali fanfikcija je mnogo više od toga. Za mene, to su priče koje mi daju prostor da istražujem ideje, drugačiji životni stil i ljubavne veze.

Moja avantura sa fanfikcijama je počela posle 16. rođendana nakon sto sam pročitala ‘Breaking Dawn’ iz Twilight serijala. Za mene, Bella je bila idol. Dok sam čitala o njoj, imala sam osećaj kao da čitam o sebi. Ja sam bila Bella i Bella je bila ja. Ipak, nakon što sam pročitala čuvenu seks scenu iz knjige i moje drugarice i ja smo bile jako razočarane je nije bilo detalja.

“Da li je to to?!“, “Ne mogu biti ozbiljni“, “Ok, ali kako je onda zatrudnela“ su reči koje smo danima razočarano ponavljali. Nisam mogla da se pomirim sa takvim krajem, pa sam izguglala ‘Twilight sex scene’, što mi je otvorilo oči.

Bila sam bombardovana hiljadama priča koje su sastavili fanovi. Sve priče su bile jako detaljne i odlično su opisale šta se desilo između Edwarda i Belle. Moj omljeni par me je naučio kako da priđem dečku koji mi se sviđa, ali i o anatomiji koju i sama imam, ali nisam znala ništa o tome jer mi niko ništa nije rekao. Znala sam da želim više.

Odmah sam se počela da tražim šta su ove devojke napisale o mom drugom omiljenom filmu Camp Rock i poznatoj braći. Tada sam se prvi put susrela sa analnim seksom. Potom je došao na red i Harry Potter kada sam saznala tajne Hogvartsa koje J.K. Rowling ni jednom nije spomenula u svojim knjigama. Posebno me je inspirisala priča Draca i Hermione, gde je Hermionina samouverena i dominantna ličnost stvarno došla do izražaja. Čitajući tu priču osetila sam nešto što ni jednom do tada nisam osetila.

Onda su na red došle i prave zvezde. Nisam mogla da odolim pa sam ukucala One Direction. To sam uradila nakon što mi je drugarica savetovala da pročitam ‘After on Wattpad’. Moram da priznam ova priča mi se ni malo nije dopala. Nisam neko ko se lako zgadi, ali ideja da Harry Styles tampone naziva čepovima, je nešto što bi većinu devojaka navelo da baci svoj telefon sa litice.

Najbolja stvar o fanfikcijama je što postoji nešto za svakoga. Bez obzira da li te zanimaju perverzne stvari koje mnogi ne bi mogli da svare ili si više za romantične priče i scene, sigurno ćes naći nešto što će te zanimati i što ćeš voleti. I da, bez obzira da li te privlači Justin Bieber ili Park Jimin ili Selena Gomez ili Betty Copper tvoje fantazije će se sigurno popeti na sledeći novo.

E-mail je možda passe, ali o našim pričama možeš da pričaš i na TikToku. Prijavi se.

Prijavi se

Ne sećaš se lozinke?

Ne sećaš se lozinke?

Unesi informacije o nalogu i poslaćemo ti link za resetovanje lozinke na email.

Link za promenu lozinke je istekao

Prijava

Polisa privatnosti

To use social login you have to agree with the storage and handling of your data by this website.

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.