Sve što (ni)smo videli u finalu 4. sezone serije „Riverdale“

Sinoć je emitovana finalna epizoda 4. sezone serije Riverdale – 19. u nizu u ovoj sezoni, iako je trebalo da ih bude 22.

Iako je 20. epizoda delimično snimljena, produkcija serije stopirana je u martu zbog pandemije korona virusa.

Mnogi su očekivali da u sinoć emitovanoj epizodi vidimo bar deo maturske večeri – što se nije dogodilo. Izvršni producent serije Roberto Aguirre-Sacasa objasnio je da ćemo maturu, diplomiranje ali i mnogo toga drugog gledati tek u petoj sezoni.

„Snimili smo dve trećine 20. epizode, u kojoj je matursko veče. Kad je produkcija prekinuta, prvo smo pregledali snimljen materijal, da vidimo možemo li da izvučemo finale,“ kaže on.

„Iskreno, iako smo maturu snimili i ona je jedan spektakl sa puno emotivnih scena, bilo je mnogo trenutaka između Betty i Jugheada i Archija i Veronica, pa smo rešili da idemo sa takvom epizodom,“ objasnio je Roberto i onda opisao kako su rešili da te scene – ne emituju.

„Kad smo videli montažu 19. epizode, dopala nam se. Stvar kod ove epizode jeste da su svi likovi zajedno u priči, što nam se ne dešava često. Napravili smo tako šokantan završetak da se svi pitaju šta se dešava dalje i cela misterija je podignuta na novi nivo,“ rekao je.

„Tako smo odlučili da skratimo sezonu, da je najbolja stvar da je završimo sa 19. epizodom, koja je jaka, zabavna epizoda, a da matursko veče služi kao premijera naredne sezone,“ ispričao je.

E-mail je možda passe, ali o našim pričama možeš da pričaš i na TikToku. Prijavi se.

Prijavi se

Ne sećaš se lozinke?

Ne sećaš se lozinke?

Unesi informacije o nalogu i poslaćemo ti link za resetovanje lozinke na email.

Link za promenu lozinke je istekao

Prijava

Polisa privatnosti

To use social login you have to agree with the storage and handling of your data by this website.

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.