in ,

LOLLOL OMGOMG LOVE!LOVE! WTFWTF SlatkoSlatko

Sutra počinje nova Netflixova serija, a svi je već mrze zbog loše poruke koju šalje

Netflix je nedavno najavio novu tinejdžersku seriju Insatiable, nadajući se da će uspeti da ponove veliki uspeh koji su postigli serijom  13 Reasons Why. Glavnu ulogu je dobila glumica Debby Ryan, koju publika zna zbog Disney serija u kojima je glumila. Međutim, čim je objavljen trejler, serija se momentalno našla na udaru javnosti.

Naime, radnja prati nepopularnu i debelu devojku u srednjoj školi, koja je odlučila da ceo letnji raspust posveti dijetama i napornom vežbanju. Sav trud se isplatio a ona se vratila u školske klupe atraktivnija nego ikada. A ova priča se ni malo nije svidela publici.

Mnogi smatraju da Netflix ovom serijom šalje negativnu poruku mladim devojkama da treba da smršaju kako bi postale popularne u školi. Korisnici društvenih mreža se slažu da je trebalo da se unajmi gojazna glumica i da njen lik, umesto da smrša, vremenom prihvati svoje telo i nauči da voli sebe onakvu kakva jeste.

Stvari su se toliko otrgle kontroli da je internetom čak počela da kruži peticija za ukidanje serije. Peticija očigledno nije urodila plodom, jer će ona od sutra biti dostupna za gledanje na Netflixu.