in

LOVE!LOVE! SlatkoSlatko LOLLOL OMGOMG CryCry

Stižu novi Facebook i Instagram: evo novih funkcija

Mark Zuckerberg

Facebook je danas održao tradicionalnu konferenciju F8 u San Hozeu u Kaliforniji, na kojoj je predstavio sve novine koje nas očekuju u aplikacijama ove kompanije.

Među njima je i dejting opcija, što Facebook čini nalik Tinderu, iako su prvi komentari da će se ovaj pokušaj „provodadžisanja“ završiti neslavno po Facebook.

Opcija nosi naziv Secret Crush i omogućava korisnicima da izaberi devet osoba sa liste prijatelje koji im se dopadaju. Ako vas je bilo ko sa liste izabrao, dobićete notifikaciju. Ako ne, to će zauvek ostati tajna.

Dobar deo konferencije posvećen je i redizajnu Facebooku, kojim sada neće preovlađivati plava, već bela boja. Na prvi pogled izgleda poput Twittera, a portparol Facebooka istakao je da su novi dizajn napravili sa željom da bude svež, moderan i sličan onom na mobilnoj aplikaciji.

Facebook Messenger uskoro dboija aplikaciju i za Windows i Mac računare, kao i opciju za grupno gledanje video snimaka unutar Messengera.

Novine stižu i na Instagram: kamera je potpuno redizajnirana i ima nekoliko novih opcija, koje na prvi pogled deluju komplikovano. Novina je da će korisnici sada moći da kreiraju i jednostavne Instagram priče, bez mnogo muke.

Da li vam se dopadaju promene koje donosi Facebook?

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

komentara

Zbog serije „13 razloga zašto“ porastao broj samoubistva dece

Osvetnici: Kraj igre oborio rekord: Zaradio 1,2 milijarde za prvi vikend