Stigao je promo video za finale ‘PLL’: Koj glavni lik neće preživeti?

fb
tw
wa
tg
(foto: ABC)

Ostale su nam još samo dve epizode do kraje jedne od omiljenih serija za tinejdžere – Pretty Little Liars. 28. juna ćemo konačno dobiti odgovore na sva pitanja i sve misterije koje krije Rosewood u dinamičnoj epizodi koja će trajati čak 2 sata. A kreatori su već počeli da nam golicaju maštu.

Ostalo je još svega dve epizode do kraja, ali ni jedna misterija nije rešena. Štaviše, deluje kao da ih ima sve više i više svake nove epizode. Zato su kreatori i objavili promo video finala, kako bi nas podsetili da se kraj bliži. A sudeći po ovom kratkom klipu, izgleda da neće svi imati srećan kraj.

Ceo video je jako mračan, naročito na samom početku dok se naše lažljivice šetaju po groblju, a u pozadini se čuje jeziva verzija pesme Amazing Grace.

“Deluje kao da se uvek opraštamo’‘, kaže i sama Spencer u klipu. Scene se potom brzo menjaju, sve dok se ne pojavi Monina zabrinuta faca dok izgovara: “Da li si ovde da me ubiješ?“.  Scene definitivno ne asociraju na srećan kraj, naročito kada se na samom kraju klipa može čuti i narator: “Počivajte u miru slatke, male lažljivice“.

A ako na sve to dodamo i činjenicu da se ova epizoda zove Til deAth do us pArt (Dok nas smrt ne rastavi), gotovo sa sigurnošću možemo da kažemo da ćemo morati da se oprostimo od jednog bitnog lika.

Pogledajte promo video, pa nam u komentarima recite za koga smatrate da neće preživeti finale?

E-mail je možda passe, ali o našim pričama možeš da pričaš i na TikToku. Prijavi se.

Prijavi se

Ne sećaš se lozinke?

Ne sećaš se lozinke?

Unesi informacije o nalogu i poslaćemo ti link za resetovanje lozinke na email.

Link za promenu lozinke je istekao

Prijava

Polisa privatnosti

To use social login you have to agree with the storage and handling of your data by this website.

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.