in ,

Srušili YouTube: BTS oborio ‘neoboriv’ rekord Taylor Swift

Još uvek nije prošlo 24 sata od kada su momci iz BTS- a objavili odličan spot za još bolju pesmu IDOL, ali već beleže neverovatne brojke. Ova k-pop grupa je za manje od jednog dana uspela da obori rekord Taylor Swift za koji se smatralo da niko neće uspeti u skorijem periodu.

Naime, pre godinu dana, Taylor Swift se vratila na scenu sa nezaboravnim videom Look What You Made Me Do. Zbog drame u kojoj je učestvovala pre toga, ovaj spot je privukao ogromu pažnju javnosti zbog čega je u prvih 24 sata pregledan  preko 43 miliona puta! Tay je time postavila rekord za najbrže odgledan spot na svetu i najbrže odgledan video na YouTubu.

Ipak, rekord su uspeli da sruše Bangtan momci. Iako je prošlo samo 23 sata u trenutku pisanja ovog teksta, oni su uspeli da sakupe čak 54 miliona pregleda i time prevazuđu svačija očekivanja. Inače, ceo njihov album koji je izašao juče beleži odličan uspeh, pa su tako gotovo sve pesme viskoro rangirane na iTunes listama.  Međutim, ARMY je siguran da ova pesma neće dugo držati rekord, jer uskoro izlazi i spot za verziju koju su snimili sa Nicki Minaj.

Inače, ovo još uvek nisu zvanični podaci. I prošli put BTS se jako približio Taylorinom rekordu pesmom Fake Love, ali im je nakon par dana YouTube obrisao oko 7 miliona pregleda, zbog čega su pali na listi najbrže odgledanih videa.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *