Srpski BLINKSi na koncertu BLACKPINK u Berlinu: Lisa je videla srpsku zastavu i nasmejala se

Foto: Elena Tadić

Grupa BLACKPINK prošle nedelje održala je koncert u Berlinu, kome je pored naše redakcije, prisustvovala i ekipa BLINKS-a iz Srbije.

O ovom nesvakidašnjem iskustvu za naš sajt govorile su Ana, Kaja, Elena i Lara, koje su iz prvog reda gledale kako Lisa, Rosé, Jennie Kim i Jisoo izvode svoje najveće hitove.

Foto: Elena Tadić
Foto: Elena Tadić

„Kada su se pojavile na sceni, zapitala sam se da li sanjam ili se to stvarno dešava. Nisam mogla da verujem da sam konačno dobila priliku da ih vidim kako nastupaju,“ kaže nam Lara.

„Noge su mi se oduzele a srce je krenulo da kuca nenormalnom brzinom,“ otkrila nam je Ana, a i Kaja je imala sličnu reakciju. „Srce mi je kucalo kao ludo i nisam mogla da verujem šta se dešava ni kako da na to reagujem. Kako uopšte opisati ostvarenje sna?“

Foto: Elena Tadić

Elena je od uzbuđenja zaboravila početak koncerta.

„Dugo pratim k-pop i sva dešavanja i zaista me je interesovalo kakav će biti njihov nastup. Kada sam ih videla na sceni i čula vriske hiljadu fanova i sama sam počela da vrištim. Zaista nisam sigurna šta mi je prolazilo sve kroz glavu, to je sindrom koncerta – da se ne sećaš kad se šta tačno desilo.“

Foto: Elena Tadić

Većina devojaka sa kojima smo pričali BLACKPINK prati od samog početka. „Čim sa poslušala njihove prve dve pesme i čim sa ih videla, znala sam da je to to i da je bila sudbina da ih nađem,“ rekla je Ana, kojoj je ovo, kao i Lari, bio i prvi koncert.

Elena nam je priznala da, uprkos tome što nije veliki fan ženskih k-pop grupa, BLACKPINK imaju nešto posebno.

„Nisam mislila da ću posećivati koncerte ženskih grupa, jer ih pratim samo nekoliko. Ali, BLACKPINK mi je promenio mišljenje i pogled na njih. Mislila sam da izgledaju previše slično i savršeno na sceni da bi postojale, ali njih četiri su mi dokazale da su zaista i one obični ljudi. Uverila sam se u to mnogo puta, ali ovo je još jedan u nizu dokaza da treba da ih podržavamo. Takođe, imam zaista sjajnu ekipu sa kojom bih volela opet da podelim ovakvo iskustvo.“

Foto: Elena Tadić

Iako je teško izdvojiti najbolji trenutak dvočasovnog koncerta, zamolili smo devojke da nam kažu šta je na njih ostavilo najveći utisak. Nisu imale lak zadatak.

„Kada su pevale pesmu Stay, pred kraj kada su sa glavne bine dosle na binu ispred nas i prvi put stale na metar od nas. Neverovatan osećaj i neverovatne emocije kada konacno vidiš osobe koje si gledao skoro tri godine preko telefona i kompjutera. Istog momenta sam krenula da placem, emocije su me obuzele kao nikada do sad,“ iskreno govori Ana, sa kojom se slaže i Kaja. I ona je pustila suzu.

Foto: Elena Tadić

„Solo deonica od Jisoo me je potpuno rasplakala i tada sam shvatila da su Blackpink zaista nesto posebno.“

„K-pop fanovima je nezamislivo videti idole na metar udaljenosti, pa mi je sama blizina bila fascinantna. Trenutak koji nikad neću zaboraviti je kada mi je Lisa namignula i mahnula nakon sto sam iz prvog reda uspela da joj privučem pažnju,“ dodaje ona, a sa njom se složila i Lara.

„Jisoo je stajala tačno ispred nas, nasmejala se i pokazala srce. Na samom kraju koncerta zajedno su pevale Hope not.“

Foto: Elena Tadić

Posebna stvar kod ovakvih koncerta jesu svi k-pop fanovi koji se upoznaju i druže, a to će Eleni ostati urezano u pamćenje do kraja života. „Pre samog koncerta u redu za dobijanje brojeva sam upoznala mnogo ljudi sa kojima je ovaj koncert dobio dodatnu draž. Njihova pojava na metar od mene me je svaki put ostavila bez daha,“ kaže Elena, a onda otkriva šta je uradila na samom koncertu.

Foto: Elena Tadić

„Moram da izdvojim činjenicu da sam na kraju koncerta mahala srpskom zastavom u nadi da će je neka od njih primetiti. I jeste. Lisa je videla zastavu, pogledala me i nasmejala se i mahnula. To me je kao srpskog fana dodano učinilo ponosnom,“ kaže ona.

Sve devojke složne su u jednom – ponovo bi volele da gledaju BLACKPINK, a nadaju se da će do sledećeg koncerta izbaciti i ceo album. Što se lokacije tiče, sve 4 devojke kažu da ona nije bitna. Gde god je dobra k-pop ekipa, provod je zagarantovan.

Foto: Elena Tadić

E-mail je možda passe, ali o našim pričama možeš da pričaš i na TikToku. Prijavi se.

Prijavi se

Ne sećaš se lozinke?

Ne sećaš se lozinke?

Unesi informacije o nalogu i poslaćemo ti link za resetovanje lozinke na email.

Link za promenu lozinke je istekao

Prijava

Polisa privatnosti

To use social login you have to agree with the storage and handling of your data by this website.

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.