in ,

LOVE!LOVE! SlatkoSlatko LOLLOL OMGOMG WINWIN CryCry

Srećan rođendan Kim Namjoonu: Evo zbog čega je RM najbolji lider

Danas je rođendan reperu i lideru najpopularnije grupe na svetu , Kim Namjoonu tj. -u. Namjoon je danas napunio 25 godine, tj. 26 po korejskom računanju godina. Osim što je reper i lider u BTS-u, RM je takođe i tekstopisac i producent. Pre četiri godine je izbacio i svoj prvi solo mixtape, a ove godine naša srca je osvojio i njegov novi projekat Mono.

A ovog divog dana, odlučili smo da se prisetimo zbog čega Namjoon zaslužuje titulu najboljeg lidera.

  • Zato što je glas svih momaka u stranim intervjuima, ali i zato što podstiče druge članove da pričaju za sebe i vežbaju engleski. Naravno, on je uvek tu da im pomogne, ako im je pomoć potrebna.
  • Zato što ne okreće leđa problemima, već je tu da nađe rešenje. To je pokazao kada su Tae i Jin ušli u raspravu tokom prošle turneje.
  • Zato što brani interese ostalih članova od BigHita. Kada je J-Hope nameravao da napusti grupu, RM je uspeo da ubedi agenciju da ne mogu bez njega. Bio je u pravu!
  • Zato što ima veliku ljubav i poštovanje prema ARMY-ju.

  • Zato što kada je Bang Si Hyuk, director BigHita, napravio hladnu skrivenu kameru gde ga je pitao da bira između solo karijere ili BTS-a, Namjoon je bez razmišljanja izabrao BTS.
  • Zato što zna da je prijateljstvo sa ostalim članovima pravi poklon.

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

komentara