Sve što znamo o drugoj sezoni serije „Squid Game“

Serija Squid Game osvojila je pretplatnike Netflixa širom sveta za manje od dve nedelje: u čitavom svetu, pa i u Srbiji, prva sezona je među deset najgledanijih.

Popularnost serije je tolika da bi mogla uskoro da postane najgledanija u istoriji Netflixa. S obzirom na tako visoku gledanost, logično pitanje je – hoćemo li gledati drugu sezonu serije?

Da li ćemo gledati Squid Game drugu sezonu?

Gledaoci žarko žele da gledaju nastavak ove neobične serije, a povučeni zaradom to žele i čelnici Netflixa. Bela Bajaria, Netflixova šefica, nagovestila je da se se o drugoj sezoni razgovara. Ipak, snimanje će zavisiti od rasporeda kreatora serije, Hwang Dong-hyuka,

„Hwang snima film i ima još projekata na kojima radi pa pokušavamo da napravimo funkcionalan raspored za njega“, rekla je Bela za magazin Vulture.

Koja je radnja druge sezone serije Squid Game?

Iako Hwang još nije potvrdio drugu sezonu, otkrio je potencijalnu novu radnju koja će se fokusirati na zloupotrebu policijskih ovlašćenja.

„Mislim da problem policijske brutalnosti ne postoji samo u Koreji. I u svetskim vestima vidim da se pojavljuje taj problem i želim da podignem svest o tome. Možda ću u drugoj sezoni imati prilike o tome da govorim više“, rekao je Hwang u intervjuu za The Times.

Kada bi mogla da bude objavljena druge sezone serije Squid Game?

Imajući u vidu da druga sezona nije još uvek zvanično ni potvrđena, to neće biti skoro. Ukoliko snimanje krene početkom 2022. godine, verujemo da bi nove epizode mogle da da budu spremne tek 2023. godine.

E-mail je možda passe, ali o našim pričama možeš da pričaš i na TikToku. Prijavi se.

Prijavi se

Ne sećaš se lozinke?

Ne sećaš se lozinke?

Unesi informacije o nalogu i poslaćemo ti link za resetovanje lozinke na email.

Link za promenu lozinke je istekao

Prijava

Polisa privatnosti

To use social login you have to agree with the storage and handling of your data by this website.

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.