Spremite se za neviđeni preokret u novim epizodama serije „Gossip Girl“

Manje od mesec dana nas deli od premijere novih epizoda serije Gossip Girl, a uzbuđenje među fanovima raste iz dana u dan. Sada je Kristen Bell, koja je bila naratorka originalne, ali i nove serije, otkrila da nas očekuje neviđeni preokret u epizodama.

Gostujući u emisiji The Tonight Show, Kristen je pričala o tome kako reprizira svoju ulogu u novim epizodama, zašto voli da snima glasove i crtane filmove i da nosi pidžamu kako bi snimila svoj scenario. Ali to nije sve: Kristen je nagovestila šta će nas očekivati kada se vratimo na Aper ist sajd.

„Nova serija je zaista super jer govori o tome kako su nas društvene mreže promenile, i otvorenija je jer je na HBO Maxu. Na kraju prve epizode dešava se preokret koji je drugačiji od svega što očekujete,“ rekla je ona Jimmyju Fallonu.

Kristen nije otkrila nikakve veće detalje o tome šta bi tačno taj preokret mogao da podrazumeva. Ali iz onoga što je rekla, jasno je da će nova Gossip Girl pomerati granice na način na koji originalna serija nikada nije mogla (na tome možemo zahvaliti strimingu i HBO Maxu!).

Što se tiče ponavljanja uloge glasa Tračare, Kristen je rekla: „Obožavam tu ulogu. Sviđa mi se izazov što moram izazvati emocije kod publike koristeći samo jedan alat. Ton, visina, ritam mog glasa, zaista je zabavno.“

Nove epizode serije Gossip Girl očekuju nas 8. jula. U seriji igraju Jordan Alexander, Eli Brown, Thomas Doherty, Tavi Gevinson, Emily Alyn Lind, Evan Mock, Zion Moreno, Whitney Peak i Savannah Lee Smith.

E-mail je možda passe, ali o našim pričama možeš da pričaš i na TikToku. Prijavi se.

Prijavi se

Ne sećaš se lozinke?

Ne sećaš se lozinke?

Unesi informacije o nalogu i poslaćemo ti link za resetovanje lozinke na email.

Link za promenu lozinke je istekao

Prijava

Polisa privatnosti

To use social login you have to agree with the storage and handling of your data by this website.

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.