in ,

LOVE!LOVE! WINWIN SlatkoSlatko OMGOMG

Snima se film „Victorious“? Liz Gilles misli da je to dobra ideja

Hoćemo li uskoro gledati film kao nastavak serije Victorious? Ako je do Liz Gillies, hoćemo!

Mlada glumica gostovala je u emisiji Zach Sang Show, gde ju je voditelj upitao da li misli da bi snimanje novih epizoda serijeVictorious u ovom trenutku bila dobra.

Ona je rekla jednostavno – ne.

„Radi se o tome da bih tu ideju podržala kada bi koristili istu scenografiju i iste ljude. U tom slučaju bi mi se dopalo,“ rekla je Liz.

„Ukoliko bi snimali istu seriju sa novim ljudima, to bi značilo da je rebrendiraju. Ako bude dobra serija, onda je to u redu. Samo ću to reći,“ dodala je Liz.

Zach Sang upitao je Liz da li smatra da li ova serija zaslužuje da ima pravi kraj, pošto do njega nikada nije došlo – i ona se sa tim složila.

„To je nešto za šta bih uvek oslobodila raspored. Bez obzira na to koliko bih posla imala ili koliko bi bilo nezgodno da uklopim sve, mislim da bi takvo snimanje bilo važno i svi verujemo u to,“ rekla je Liz.

„Mislim da bi bilo sjajno snimiti film „Victorious“. Želela bih, baš bih to želela da uradim. Svi to želimo,“ osvrnula se ona i na snimanje filma.

„Ne vidim razlog zbog koga bi neko rekao ne. Ako neko ne pristane…“ dodala je ona i onda opsovala.

Liz je objasnila i da fanovi zaslužuju kraj serije i da bi se nastavku obradovali, čak „iako bi glumci bili stari i u kolicima.“

„Svi bi želeli da snime film. Mi se svi družimo. Fanovi to zaslužuju i mislim da je sad pravo vreme – desetogodišnjica,“ ispričala je Liz.