in

LOLLOL WINWIN CryCry

Šire se priče o tajnom venčanju: Hailey verenički prsten zamenila ‘burmom’

Danas su internetom počele da se šire fotografije zbog kojih kruži teorija da su Justin Bieber i Hailey Baldwin već stali na ludi kamen i venčali se daleko od očiju javnosti. U pitanju je lažna glasina, što ćete vrlo brzo moći i sami da zaključite. 

Naime, poznati par je nerazdvojan u Njujorku, a paparaci su juče uslikali zanimljivu fotografiju mladog modela. Dok je izašla u šetnju sa svojim dragim, fotoreporteri nisu mogli a da ne primete da na ruci nema velikog vereničkog prstena. Zapravo, na njegovo mesto je sada dijamantiski prsten koji veoma podseća na burmu. Što je podstaklo medije da smisle teoriju o tajnom venčanju.

Naslovi popularnih portala

Hailey je poslednji put viđena sa vereničkim prstenom dan pre toga kada je sa Biebsom otišla na ‘privatnu liturgiju’ u crkvi. Teorija kaže da je ‘privatna liturgija’ zapravo bilo tajno i malo venčanje Biebera i Hailey u crkvi i da je poznati par želeo da kaže sudbonosno DA pred Bogom daleko od očiju javnosti, dok će opštinsko venčanje biti malo kasnije i mnogo veće.

Iako ova teorija ne deluje potpuno nemoguće treba naglasiti dve stvari. Pre svega, Hailey nije bila sama, već sa Bieberom. A za razliku od nje, pevač nije imao ‘burmu’ (niti bilo kakav drugi prsten), što bi se očekivalo od nekoga ko se tek venčao.

A druga stvar je – to nije burma! Zapravo, u pitanju je dijamantski prsten koji Hailey ima već neko vreme i koje možete da vidite na raznim fotografijama koje je objavila na svom Instagramu, čak i pre nego što je bila u vezi sa Biebsom. Posebno je zanimljivo to što je isti taj prsten bio kriv kada su se nedelju dana po njihovom pomirenju pojavile lažne glasine da se par verio jer je Hailey viđena sa dijamantskim prstenom na ruci.

Tako da ne, Bieber i Hailey još uvek nisu venčani.

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

komentara